Oglas
· · Komentari: 0

Milan Marić se potresnim rečima oprostio od Lauša: "Nikada nisam pisao ovako nešto, teško mi je"

Žarko Laušević preminuo je danas u 64. godini nakon kratke i teške bolesti

1700059131_Untitled.jpg
Foto: ATA images
Oglas

Celokupna javnost u neverici je nakon saznanja da nas je napustila glumačka legenda. Od njega se opraštaju brojne kolege, a među njima je i glumac Milan Marić koji se potresnim rečima oprostio od Lauša.

Milan Marić je prvo objavio fotografiju glumca na društvenoj mreži Instagram, a zatim je objacio i tekst u kome je napisao šta mu leži na duši.

"Žare,

Ne znam kako se ovo radi, nikada nisam pisao ovako nešto. A jebiga, i teško mi je.
Da li bi prvo trebalo da ti se zahvalim?
Da napišem: “Hvala ti što si bio takav glumac.”?
Moram prvo da napišem glumac jer sam te zapravo tako upoznao. Kroz uloge. Upoznao kroz uloge?! Kako to naivno zvuči, ali znaš na šta mislim.

Možda bi ipak trebalo da napišem: “Hvala ti što si bio takav kolega.”.
To zvuči prisnije i intimnije, a i zaista jeste. Morao bih onda obavezno da dodam da si bio divan kolega, pun strpljenja, saveta i razumevanja za nas “balavce”. A to sve znaš, to sam ti sve već rekao. I nisam jedini.

A ako bih napisao samo “Žare, hvala ti.”, to bi onda značilo da se opraštam od tebe i kao glumca i kao kolege, ali i onoga što smo izgradili ti i ja van filmskog seta.
A o tome mi je zapravo najteže da pišem.
Probaću.
Hvala ti za poverenje.
Hvala ti za osmehe.
Hvala ti za vreme.
Hvala ti za podršku.
Hvala ti za lekcije.
Hvala ti za nežnost.
I hvala ti za prijateljstvo.

Možda je rodjenje svakog čoveka njegov najveći uspon, sve ostalo je pad.

Tvoj Mare."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Milan Marić (@eugensmesni)

Glumac Milan Marić glumio je u seriji „Pad“, koja je snimljena po knjizi Žarka Lauševića „Godina prođe, dan nikad“. Marić je igrao lik Ivana Maslaca, koja je rađena prema knjizi Žarka Lauševića.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas