Oglas
Oglas
· · Коментари: 1

Милан Станковић НЕПРЕПОЗНАТЉИВ: Испливала певачева фотографија на којој не личи на себе (ФОТО)

Милан Станковић у потпуно новом издању

1676808786_Foto-Ataimages.rs-Milan-Stankovic.jpg
Фото: Атаимагес.рс
Oglas

Милан Станковић се прославио након учешћа у такмичењу "Звезде Гранда". Он је остварио феноменално каријеру и иза себе има бпројне хитове, а пажњу је увгек привлачио како својим гласом тако и несвакидашњим изгледом.

Он се у последњих неколико година повукао са јавне сцене и одлучио да се посвети вери. Најновија фотографија која кружи на друштвеној мрежи Твитер привукла је много пажње, с обзиром да Милан изгледа потпуно другачије. Види се да је набацио килограме, као и да је пустио косу и браду.

 

Он је једном приликом рекао да се посветио Богу и природи и да се труди да се врати правим вредностима.

- Крштен сам још као беба да бих преживео, а преживео сам много у свом кратком животу. Сви ми имамо стремљења, жеље, планове, успехе, идеје. Велике дарове ми је дао Бог, а с тим иде и велики крст. Али, у лудилу овог времена, духовно слепи, глуви и неми, свегрешни, пале природе, сви неминовно озбиљно промашујемо и са закашњењем осетимо да без Логоса божјег живот нема живота нити смисла. То су потврдили сви који се живљењем озбиљно баве. Све науке, филозофије, револуције, идеологије лимитиране су оквиром створеног, без приступа тајни Творца, узрока. А све се на крају завршава Господом, јер кроз њега је све и постало - рекао је тада он.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas