Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Мили се појавио први пут у јавности након операције: Ево како изгледа познати композитор (ФОТО)

Александар Милић Мили, музичар, композитор и члан жирија "Зведа Гранда" недавно се подвргао операцији желуца у Турској.

1641996331_mili.jfif
Фото: YоуТубе принтсцреен /ТВ Прва
Oglas

Након што је напустио болницу, Мили се појавио на снимању музичког такмичења, а сада је откривено и у каквом је он заиста стању. Наиме, како његов пријатељ тврди за Информер, Мили је наводно имао доста здраствених проблема.

Прочитајте још: РОЂЕНА СЕСТРА Душка Тошића ИЗНЕНАДИЛА потезом: Да ли је променила мишљење о снаји Јелени? (ФОТО)

 

- Милију је боље, он је позитиван и не жали се ни на шта, али то је он, никад се не жали. Међутим, његови најближи се плаше да није све у најбољем реду и да мора мало да прикочи да му не би стање бивало све горе и горе – започиње извор и додаје:

- Он је већ имао доста здравствених проблема. Својевремено се изборио са канцером, о чему је сам причао. Тада је навео да је позитиван став кључни моменат за све болести. Али ни то није све, пре две године имао је интервенцију на гласним жицама, често га здравље издаје, па зато људи који га воле и стрепе. Моле га да оде на одмор, и то мало дужи, међутим, неће он ни да чује. Само прича о такмичарима које спрема у Звездама Гранда и каже да му је то најбољи опоравак. Ако не ради, како је рекао, то у њему буди депресију. Само да све буде у реду, и корона хара, мораће да поведе мало више рачуна – закључио је извор.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas