Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Милица Мандић по први пут о улози мајке: "Тек су изазови пред нама"

Двострука олимпијска шампионка у теквондоу, Милица Мандић, постала је мама крајем априла, када је на свет донела сина Матеју

1699000117_oks_sportista_godine_26122022_0173.JPG
Фото: АТА имагес
Oglas

Милица се након доласка бебе на свет у потпуности посветила породици, а сада је испричала шта се све променило у њеном животу од кад је добила најлепшу животну улогу.

- Сада мора више време да се планира, потребно је више ствари припремити за било који догађај на који хоћемо заједно да идемо. Не постоји више оних временских оквира, када сам са Матејом он је приоритет, када је он сит и насмејан и ми смо. Тек ћемо да видимо ко ће више размазити сина, тек су изазови пред нама. Сад је беба, најбитније је да се наспава, ужива са нама, а кад дође тај други део тек ћемо да видимо - рекла је Милица за Блиц.

Милица каже да је она већи део дана са сином, али и да њен супруг активно учествује у васпитању.

- Како Марко ради ја сам већи део дана са бебом, мислим да ће рећи прво тата, иако је мама све време ту крај њега. Али најбитнија је та љубав која га окружује. Углавном смо муж и ја крај бебе, ипак, када треба неко да ускочи ту је "бака сервис".

- Планирамо још деце, не конкретно сада, али у будућности се надамо да ће Матеја да добије бату или секу - рекла је Милица Мандић за "Блиц".

БОНУС ВИДЕО

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas