Oglas
· · Komentari: 0

Milica Mandić po prvi put o ulozi majke: "Tek su izazovi pred nama"

Dvostruka olimpijska šampionka u tekvondou, Milica Mandić, postala je mama krajem aprila, kada je na svet donela sina Mateju

1699000117_oks_sportista_godine_26122022_0173.JPG
Foto: ATA images
Oglas

Milica se nakon dolaska bebe na svet u potpunosti posvetila porodici, a sada je ispričala šta se sve promenilo u njenom životu od kad je dobila najlepšu životnu ulogu.

- Sada mora više vreme da se planira, potrebno je više stvari pripremiti za bilo koji događaj na koji hoćemo zajedno da idemo. Ne postoji više onih vremenskih okvira, kada sam sa Matejom on je prioritet, kada je on sit i nasmejan i mi smo. Tek ćemo da vidimo ko će više razmaziti sina, tek su izazovi pred nama. Sad je beba, najbitnije je da se naspava, uživa sa nama, a kad dođe taj drugi deo tek ćemo da vidimo - rekla je Milica za Blic.

Milica kaže da je ona veći deo dana sa sinom, ali i da njen suprug aktivno učestvuje u vaspitanju.

- Kako Marko radi ja sam veći deo dana sa bebom, mislim da će reći prvo tata, iako je mama sve vreme tu kraj njega. Ali najbitnija je ta ljubav koja ga okružuje. Uglavnom smo muž i ja kraj bebe, ipak, kada treba neko da uskoči tu je "baka servis".

- Planiramo još dece, ne konkretno sada, ali u budućnosti se nadamo da će Mateja da dobije batu ili seku - rekla je Milica Mandić za "Blic".

BONUS VIDEO

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas