Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
певачица

Милица Павловић одговорила на питање које је многе занимало: "Наравно да постоји неко ко ме финансира, али разочараћу вас"

Милица Павловић објавила је петнаест нових песама

1651428211_milica_pavlovic_12042022_0033.jpg
Фото: Ата имагес
Oglas

Певачица Милица Павловић издала је нови албум "Посесивна" пре две недеље. Недуго затим једна по једна песма нашла је своје место међу слушаоцима и у самом трендингу.

Велики пројекат попут њеног албума захтева много, а Милица је са поносном објаснила како је све успела да уради:

- Дошло је време да кажемо људима како ствари стоје. Наравно да ту постоји неко ко је луд, наравно да постоји неко верује у мене, наравно да постоји неко ко ме финансира, ајде да се уозбиљимо. Можда је дошло време да кажем ко је то, али мислим да ћу многе разочарати - то сам ја. Ја стојим, поносна сам, мирно спавам, мирно се будим - рекла је јасно Милица за Гранд.

Прочитајте још: Ових 5 славних ГЛУМАЦА су због улога смршали и до 25 килограма (ФОТО)

Певачица је истакла да јој певања, иако је највећа љубав, није и једини посао:

- Поред тога што се бавим певањем, то је моја највећа љубав на свету ја сам и заштитно лице многих светских брендова и кампања и радим даноноћно. Прекјуче сам потписала уговор за једну велику кампању која креће од јуна. Љубоморне душе нервира мој рад, вероватно зати што их подсећа на њихов нерад, па још мало да их нервирам када ме буду гледали на билбордима широм Србије, Босне и Херцеговине и Црне Горе - рекла је певачица.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas