Oglas
· · Komentari: 0
POZNATI

Ovih 5 slavnih GLUMACA su zbog uloga smršali i do 25 kilograma (FOTO)

Ovi holivudski glumci podneli su veliku žrtvu zbog svojih uloga

1651271401_profimedia-0491221699--1-.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Profesionalnost slavnih holivudskih glumaca nikada se nije dovodila u pitanje, pa čak ni onda kada su zbog uloge morali potpuno da transformišu svoje telo i promene lični izgled. Donosimo vam 5 glumaca koji su se potpuno transformisali za potrebe svojih uloga, pa čak smršali i po 20 kilograma.

Pročitajte još: Da li je hrana za mačke BEZBEDNA ZA PSE? Sve što treba da znate o "krađi" iz mačjeg džaka

Natali Portman

Glumica je bila na dijeti od šargarepe i badema, vežbala pet do osam sati dnevno godinu dana kako bi pripremila svoju već dobru figuru za glavnu ulogu u filmu "Crni labud". U tom periodu glumica je smršala čak 9 kilograma.

- Bilo je nekih noći za koje sam mislila da ću doslovno umreti. Prvi sam put shvatila kako se možeš toliko zamotati u ulogu da te to na neki način može slomiti - otkrila je svojevremeno glumica.

Mila Kunis

Glumica je bila prilično otvorena zbog zaprepaštenja svojim krhkim telom. 

Pročitajte još: TRIK SA ŠIBICAMA: Ubacite ih u vodu u kojoj kuvate jaja i rešite problem koji muči svaku domaćicu

- Mogla sam videti zašto je ova industrija tako iscrpljena. Sve što ste videli bila je kost. Izgledala sam grozno. Trebalo mi je pet meseci da izgubim 9 kilograma, a trebalo mi je nekoliko sati da ih vratim - kazala je svojeremano mlada glumica za britanske medije.

Kristijan Bejl 

Redatelj filma nije ni tražio od Kristijana Bejla da izgubi 28 kilograma za film. Glumac je za BBC rekao da je to sam želeo da učini. Glumčeva dnevna ishrana sastojala se od konzumiranja vitamina, trčanja i jedenja samo jabuke i konzerve tune dnevno. Zanimljivo je da je nedugo nakon filma dobio skoro 100 kilograma za film "Betmen". 

Pročitajte još: NAJZNAMENITIJE SRPKINJE: Za mnoge od njih niste čuli, a dugujemo im veliku zahvalnost

- Mene je zaintrigirala moja izopačena priroda samo da vidim mogu li prijeći ono što su mi rekli da je zapravo sigurno i u redu i da vidim mogu li pomaknuti granice - rekao je Bejl.


Foto: Profimedia

Tom Henks 

Glumac je smršao i udebljao za nekoliko uloga, ali njegove pripreme za film "Brodolom života" bile su najekstremnije od svih.   Rekao je da su mu najviše nedostajali prženi krompirići, a jedino čega se nije odrekao bila je kafa. Za potrebe snimanja filma "Brodolom života" izgubio je čak 25 kilograma. 


Foto: Profimedia

Hoakin Finiks

Za svoju najnoviju ulogu Džokera u istoimenom filmu, glumac je neko vreme jeo samo jednu jabuku na dan. Za ulogu je smršao čak 23 kilograma.

Pročitajte još: Da li znate zašto je FERARI CRVENE BOJE? Odgovor ima veze sa PROŠLOŠĆU!

Ren i med

- Želeo sam da lik izgleda gladno i nezdravo, poput neuhranjenog vuka- rekao je redatelj Tod Filips u produkcijskim beleškama rekavši da je njegova ideja da Finiks smrša.

Bonus video:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas