Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Милица Тодоровић о одласку од куће са 14 година: "Тата је седео на клупи и плакао"

Милица Тодоровић је још као тинејџерка кренула са професионалним бављењем музиком

1713012766_mirza_selimovic_promocja_26022024_0306-1-.JPEG
Фото: АТА имагес
Oglas

Милица Тодоровић је једна од најуспешнијих певачица која је свој пут музике започела у музичком такмичењу "Звезде Гранда". Са само 13 година се пријавила на аудицију, а са већ 14 је била победница такмичења.

- Као дете од 13 година пријавила сам се на аудицију за „Звезде Гранда“ и то је променило читав мој живот. Почела сам професионално да се бавим музиком, а са 14 година сам се преселила у Београд и победила у такмичењу, на Ташмајдану испред 20.000 људи. Од тад креће лудило – присетила се певачица у разговору за Гранд.

Милица је истакла и да јој није било лако да се осамостали много раније од својих вршњака и да се из родног Крушевца пресели у Београд.

- Сећам се да је мој тата плакао кад смо правили ту опроштајну забаву, сећам се као јуче тог призора. У дворишту у Крушевцу смо правили прославу моје победе. Певала сам, довела сам свој тадашњи бенд па смо ми ту нешто певушили по дворишту. Сећам се да сам погледала на клупицу и тата седи и тужно плаче. То је био један заиста тужан призор. Пришла сам, загрлила га и питала га што плаче, а он је рекао „Иде ми дете из куће“. Тако да није то свеједно за родитеље. Зато сам ја стално са мамом, да надокнадим оно време које нисам била са њом. Често знају да ме питају зашто проводим толико времена са мајком, али ето, то је мој одговор. То је моје право и желим да будем са родитељима. Тад кад је требало нисам била – присетила се са сетом певачица.

Милица је открила и какве су јој савете давали „тата Жика“ и „тата Сале“, како зове Жику Јакића и Сашу Поповића.

- Жика ми на пример није дао да носим сукње. Рекао ми је „Роки, где ти мислиш да идеш са том сукњом? Имаш 14 година“. После сам имала проблем да обучем сукњу, није могао да ме натера. Стално сам носила панталоне и неке комбинезоне. И дан данас не носим сукње (смех). „Тата Сале“ је био увек брижан. Обојица су били у „Звездама Гранда“ некако једнаки, пошто је ту идеју о музичком такмичењу донео Саша Јакшић Жика из Немачке, колико се ја сећам. Сале је то препустио њему скроз и Жика је нас водио, испрва је он свуда ишао са нама. Возили смо се комбијем сви заједно, пуштао нам је матрице са лаптопа. Тако да је то генерално Жикин пројекат, а наравно да се касније и Саша више прикључио – испричала је за Гранд.

(Гранд)

БОНУС ВИДЕО

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas