Oglas
· · Komentari: 0

Milica Todorović o odlasku od kuće sa 14 godina: "Tata je sedeo na klupi i plakao"

Milica Todorović je još kao tinejdžerka krenula sa profesionalnim bavljenjem muzikom

1713012766_mirza_selimovic_promocja_26022024_0306-1-.JPEG
Foto: ATA images
Oglas

Milica Todorović je jedna od najuspešnijih pevačica koja je svoj put muzike započela u muzičkom takmičenju "Zvezde Granda". Sa samo 13 godina se prijavila na audiciju, a sa već 14 je bila pobednica takmičenja.

- Kao dete od 13 godina prijavila sam se na audiciju za „Zvezde Granda“ i to je promenilo čitav moj život. Počela sam profesionalno da se bavim muzikom, a sa 14 godina sam se preselila u Beograd i pobedila u takmičenju, na Tašmajdanu ispred 20.000 ljudi. Od tad kreće ludilo – prisetila se pevačica u razgovoru za Grand.

Milica je istakla i da joj nije bilo lako da se osamostali mnogo ranije od svojih vršnjaka i da se iz rodnog Kruševca preseli u Beograd.

- Sećam se da je moj tata plakao kad smo pravili tu oproštajnu zabavu, sećam se kao juče tog prizora. U dvorištu u Kruševcu smo pravili proslavu moje pobede. Pevala sam, dovela sam svoj tadašnji bend pa smo mi tu nešto pevušili po dvorištu. Sećam se da sam pogledala na klupicu i tata sedi i tužno plače. To je bio jedan zaista tužan prizor. Prišla sam, zagrlila ga i pitala ga što plače, a on je rekao „Ide mi dete iz kuće“. Tako da nije to svejedno za roditelje. Zato sam ja stalno sa mamom, da nadoknadim ono vreme koje nisam bila sa njom. Često znaju da me pitaju zašto provodim toliko vremena sa majkom, ali eto, to je moj odgovor. To je moje pravo i želim da budem sa roditeljima. Tad kad je trebalo nisam bila – prisetila se sa setom pevačica.

Milica je otkrila i kakve su joj savete davali „tata Žika“ i „tata Sale“, kako zove Žiku Jakića i Sašu Popovića.

- Žika mi na primer nije dao da nosim suknje. Rekao mi je „Roki, gde ti misliš da ideš sa tom suknjom? Imaš 14 godina“. Posle sam imala problem da obučem suknju, nije mogao da me natera. Stalno sam nosila pantalone i neke kombinezone. I dan danas ne nosim suknje (smeh). „Tata Sale“ je bio uvek brižan. Obojica su bili u „Zvezdama Granda“ nekako jednaki, pošto je tu ideju o muzičkom takmičenju doneo Saša Jakšić Žika iz Nemačke, koliko se ja sećam. Sale je to prepustio njemu skroz i Žika je nas vodio, isprva je on svuda išao sa nama. Vozili smo se kombijem svi zajedno, puštao nam je matrice sa laptopa. Tako da je to generalno Žikin projekat, a naravno da se kasnije i Saša više priključio – ispričala je za Grand.

(Grand)

BONUS VIDEO

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas