· · Коментари: 0
ОТВОРЕНО

"Када сам се родио, моји су већ ДВА ПУТА били РАЗВЕДЕНИ, то ми је јако било БИЗАРНО": Милош Биковић открио непознате детаље из живота!

Један од најпознатијих глумаца млађе генерације Милош Биковић који има успешну каријеру и у Србији и у Русији долази из нетипичне породице

1632311864_bikovic.jpg
Фото: Атаимагес

Његови родитељи су се два пута венчавали и растајали, а он и 16 година старији брат који је игуман у манастиру, рођени су у два брака истих родитеља.

Прочитајте још: Девојка из Америке објавила снимак Јоване Јеремић, а питање које је поставила испод снимка РУШИ ИНТЕРНЕТ! (ВИДЕО)

Затекао се, каже, у томе, кад се родио - његови су већ били разведени други пут. Тек касније, када је одрастао, "схватио је колико је то бизарно".

"Мислим, њихова нека жеља и потреба, они су се волели заиста, али нису умели једно с другим. То је нека лекција за мене, да човек треба да научи да постоји с том особом коју воли, да је то пројект, да је то рад на томе, то је одрицање", каже и закључује да човек мора да се одрекне дела себе да би могао да створи простора за другу особу.

На питање колико му значи духовност коју радо истиче као своју вредност и потребу, Биковић каже да су га, када је уписао факултет.

"Због чега се бавите овим?'"

"Педагог нас је то питао. Ја сам схватио, сад ако кажем истину, звучаће инфантилно. Истина је, волим да будем у центру пажње, да ме гледају и да ја контролишем шта осећате, да будем неко други, да се осећам као да ми је напумпан его и тако даље. Схватио сам да ово звучи много ружно, штета што је истина. Морам да променим ту истину. Имам неку ружну истину о себи и морам је променити, морам променити однос према томе и према себи. Тада сам схватио, шта би могло да буде то нешто друго, за што да се ухватим? И онда сам рекао: "То је зато што волим да се играм, што је такође истина. Мало мање ружна од ове раније", рекао је Милош у емисији "У свом филму".

Тренутно је ангажован на новом филму легендарног редатеља Слободана Шијана, који је режирао филмове "Маратонци трче почасни круг" и "Ко то тамо пева". Шијан након седамнаест година снима нови филм и управо Биковић у њему игра главну улогу.

Реч је о црној комедији, жанру у којем је Шијан мајстор, открио је Биковић, додавши да је сарадња са Шијаном дивна, "без обзира на то што је у озбиљним годинама".

"Шијан је задржао дечји дух, задржао је тај кликер ломљења правила, тако да је драгоцено гледати како му мозак ради када снима филм и како долази до нових идеја и шта све примјећује", каже Биковић.

Прочитајте још: Шта ће рећи Харис? Милан Станковић и Рада Манојловић јавном преписком збунили све (ФОТО)

Биковић је у Русији снимио већ 12 филмова и десет сезона разних серија. То му је у Русији донело статус праве звезде, а добио је и држављанство и главну награду руске федерације која се дођељује уметницимам, а уручио му је лично Владимир Путин.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.