Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
добар провод

Мима Караџић живи попут боема у седмој деценији: Ред вина, поезије и познатих глумаца! (ФОТО/ВИДЕО)

Објаве Миме Караџића које ће вас одвести у свет маште и романтике.

1624808120_Untitled.png
ФОТО: Принтскрин/Инстаграм/караџићмима
Oglas

Топле летње ноћи маме људе на вечерња дружења, уз чашу доброг вина и још боље пријатеље.

На Инстаграму Миме Караџића, наишли смо на мноштво фотографија и снимака објављених у протекле три недеље, где је лајт мотив уживање и забава.

Мима Караџић на забави са колегама

Права инспирација за летњи провод 

Мима се углавном дружио са колегама из представе "Тре Сореле" која се игра у Звездара театру, а чију поставу чине великани наше глумачке сцене: Наташа Нинковић, Ана Франић,Слобода Мићаловић, Александар Радојичић, Драган Петровић Пеле и Милутин Мима Караџић.

 

На заједничким фотографијама након успешних представа, колеге обично можемо видети насмејане и са чашицом у руци. Морамо признати да нам се допада њихов смисао за провод.

Делује да су ови глумци одлични пријатељи, јер их често можемо видети у заједничном проводу.

Прочитајте још: "Молим те, ако није проблем, покажи ми своје секси ноге и прсте изблиза": Маријана Матеус залудела мушкарце новом фотографијом! (ФОТО)

Славни глумац је стигао да скокне и до Порторожа, на фестивал вина, где је уживао у музици Дениса Бегановића, познатог тромбонисте.

Поезија је вечна!

Мима често качи и снимке на којима рецитује, па је тако уз вино и свеће почастио публику новим "наступом".

Све у свему, делује да Мима Караџић, у седмој деценији живота, и те како зна да се забавља и ужива.

Коментари пратилаца на Инстаграму су најбољи доказ за то: "Ти си открио ста је смисао живота, уживај брате", "колико је мени досадно јбте, покусавао сам наћи Мимину фотку без чаше у последњих годину, и не успех, ма само цепај, једном се живи ....... а у пм", "краљу", "ој мимашу наш добри" само су неки од коментара одушевљених пратилаца.

Мима је очигледно прави пример уметника и боема.

 Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas