Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
фит форма

"Молим те, ако није проблем, покажи ми своје секси ноге и прсте изблиза": Маријана Матеус залудела мушкарце новом фотографијом! (ФОТО)

Маријана је и овог пута распламсала мушку машту својом објавом на Инстаграму.

1624720621_Screenshot-2021-06-26-171336.png
Фото: Принтскрин/ маријанаматеус
Oglas

Маријана Матеус, са својих 49 година, важи за једну од најзгоднијих цица на нашој јавној сцени и зато не чуди што свака њена нова слика изазове одушевљење на друштвеним мрежама.

Летња хаљиница

Беспрекоран стил!

Овај пут, Маријана је фанове почастила фотографијом у веселој летњој хаљиници и поново показала своје фит ноге.

Хаљина је занимљивог принта, са пастелним бојама, апстрактних шара.

Прочитајте још: Да ли ПРЕПОЗНАЈЕТЕ глумицу са фотографије? Красио ју је ненадмашиви шарм, али је њен живот ИМАО ТРАГИЧАН КРАЈ (ФОТО)

Фотографијом је пожелела својим пратиоцима добро јутро из Лондона и у опису додала на енглеском: 

"Наше мисли креирају нашу реалност".

Пратиоци нису могли да сакрију одушевљење у коментарима.

"Прелепа", "изгледаш лепше него икад", "прелепа и шик", "увек оригинална, све лепша и лепша", "богињо", само су неки од коментара.

Прочитајте још: ХАРАЛА је естрадом и била НАЈЛЕПША: Угојила се, завршила и у ЗАТВОРУ, па нестала! Како сада изгледа Данијела Вранић (ФОТО)

Мушкарци у трансу

Међутим, Маријана је овом фотографијом успела да привуче и мушку пажњу, који је по свој прилици обожавају, а неки од њих имају фетиш према њеним савршеним ногама.

Тако је један корисник написао: "Љубим те ногице медене", а други додао "Мари, молим те, ако није проблем, покажи ми своје секси ноге и прсте изблиза".

И ово нису једини коментари тог типа. Изгледа да је Маријана краљица и у мушком свету!

Још Маријаниних фотографија можете погледати испод.

 

 

 Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas