Oglas
· · Komentari: 0
dobar provod

Mima Karadžić živi poput boema u sedmoj deceniji: Red vina, poezije i poznatih glumaca! (FOTO/VIDEO)

Objave Mime Karadžića koje će vas odvesti u svet mašte i romantike.

1624808120_Untitled.png
FOTO: Printskrin/Instagram/karadžićmima
Oglas

Tople letnje noći mame ljude na večernja druženja, uz čašu dobrog vina i još bolje prijatelje.

Na Instagramu Mime Karadžića, naišli smo na mnoštvo fotografija i snimaka objavljenih u protekle tri nedelje, gde je lajt motiv uživanje i zabava.

Mima Karadžić na zabavi sa kolegama

Prava inspiracija za letnji provod 

Mima se uglavnom družio sa kolegama iz predstave "Tre Sorele" koja se igra u Zvezdara teatru, a čiju postavu čine velikani naše glumačke scene: Nataša Ninković, Ana Franić,Sloboda Mićalović, Aleksandar Radojičić, Dragan Petrović Pele i Milutin Mima Karadžić.

 

Na zajedničkim fotografijama nakon uspešnih predstava, kolege obično možemo videti nasmejane i sa čašicom u ruci. Moramo priznati da nam se dopada njihov smisao za provod.

Deluje da su ovi glumci odlični prijatelji, jer ih često možemo videti u zajedničnom provodu.

Pročitajte još: "Molim te, ako nije problem, pokaži mi svoje seksi noge i prste izbliza": Marijana Mateus zaludela muškarce novom fotografijom! (FOTO)

Slavni glumac je stigao da skokne i do Portoroža, na festival vina, gde je uživao u muzici Denisa Beganovića, poznatog tromboniste.

Poezija je večna!

Mima često kači i snimke na kojima recituje, pa je tako uz vino i sveće počastio publiku novim "nastupom".

Sve u svemu, deluje da Mima Karadžić, u sedmoj deceniji života, i te kako zna da se zabavlja i uživa.

Komentari pratilaca na Instagramu su najbolji dokaz za to: "Ti si otkrio sta je smisao života, uživaj brate", "koliko je meni dosadno jbte, pokusavao sam naći Miminu fotku bez čaše u poslednjih godinu, i ne uspeh, ma samo cepaj, jednom se živi ....... a u pm", "kralju", "oj mimašu naš dobri" samo su neki od komentara oduševljenih pratilaca.

Mima je očigledno pravi primer umetnika i boema.

 Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas