Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Мина Костић данас САХРАЊУЈЕ мајку: Певачица сломљена од туге

Појавила се у пратњи репера Ивана Ивановића Ђуса, који јој је највећа подршка

1672931778_54775_mina-kostic-majka-zoja-jasari-sahrana-foto-ata-images-instagram-printscreen-minakostic-official_f.jpg
Фото: АТА имагес, Инстаграм принтскрин/минакостиц_оффициал
Oglas

Певачици Мини Костић је преминула мајка Зоја Јашари, а певачица не може да дође себи од туге.

Певачица Мина Костић поделила је са својим пратиоцима на Инстаграму да се десио смртни случај у њеној породици и то првог дана нове године.

- Моја мама је родила десеторо деце и четворо изгубила. Ја у њој видим себе. Знам да ћу бити таква када остарим - изјавила је певачица својевремено.

Мајка Мине Костић данас ће бити испраћена на вечни починак, а џеназа ће се одржати на Новом бежанијском гробљу у Београду. Зоја ће бити испраћена по исламским обичајима.

Прочитајте још: Тежак почетак године за Мину Костић: Певачици преминула мајка - "Да сам знала да нам је ово последњи дан"

Интересантан детаљ је да је Мина православна хришћанка, иако потиче из муслиманске породице.

- Волим да се нашалим да је у нашој кући велика слога, иако под истим кровом живе људи који поштују различите религије. Ја сам хришћанка, брат муслиман, а снаја будисткиња. Она устаје у пет ујутру и некада се два сата моли Буди, мени је то прелепо. Сваки дан се молимо сво троје - признала је својевремено певачица.

Она се на гробљу појавила у присуству репера Ивана Ивановића Ђуса како би испратила мајку на вечни починак. 

Подсетимо, њена мајка Зоја дала ју је на усвајање као малу. Усвојена је од стране Евдокије Дуде Ивановић када је имала пет година, која је тетка репера Ивана Ивановића Ђуса.

Име по рођењу јој је гласило Минира Јашари, а променила га је у садашње када је имала деветнаест година. Мина је читавог живота остала блиска како са биолошком мајком, тако и са усвојитељком Дудом.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas