Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Мина Милутиновић по први пут о улози мајке: "Живот ми се променио за 180 степени"

Манекенка Мина Милутиновић и кошаркаш Немања Недовић постали су родитељи у јуну ове године, када је на свет дошла девојцича којој су дали име Талиа

1695536781_03eb8660091834a3609a0d4d794a1750055ac822.jpg
Фото: АТА имагес
Oglas

Она је красила светске писте, а он играо кошарку у Америци, Шпанији, Италији, Грчкој...Ипак, када је манекенка остала у другом стању вратили су се у домовину.

После дугог низа година живота у различитим државама и градовима, дом су свили тамо одаке су и потекли, у Србији.

Њихова породица постала је богатија за једног члана, који ће прве кораке направити управо у Београду, окружења љубављу маме и тате, али и бака и дека. У првом интервјуу након што је постала мама, лепа манекенка каже овај осаћај није могла ни да сања.

Мина и Немања су са бебицом били и на летовању, а манекенка стиже и да се појави на разним догађајима и види са пријатељима.

- Јако ми је битно да имам свој социјални живот, да се појавим на догађајима и видим са пријатељима. Битно да је беба збринута. Она је са бакама, тако да је у сигурним рукама.

- Живот ми се променио за 180 степени откада сам постала мама. Променили су се и приоритети. Бебица ми је сада на првом месту, а све остало ако се нађе времена. То је нешто најлепше што може да се деси човеку, тако да се не жалим - каже кроз осемх Мина коју смо питали како се Немања снашао у улози оца.

- Он је ту за све колико може због обавеза и свега. Научио је да мења пелене и храни бебу. Супер се Немања снашао у овој улози. Просто смо у неком ритму од првог дана, имала сам стручну помоћ која нас је научила како да све поставимо отпочетка на своје место. То је кјлуч, да се од првог дана уведе неки ритам, каже Мина која уз ћерку прави прве кораке као мајка.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas