Oglas
· · Komentari: 0

Mina Milutinović po prvi put o ulozi majke: "Život mi se promenio za 180 stepeni"

Manekenka Mina Milutinović i košarkaš Nemanja Nedović postali su roditelji u junu ove godine, kada je na svet došla devojciča kojoj su dali ime Talia

1695536781_03eb8660091834a3609a0d4d794a1750055ac822.jpg
Foto: ATA images
Oglas

Ona je krasila svetske piste, a on igrao košarku u Americi, Španiji, Italiji, Grčkoj...Ipak, kada je manekenka ostala u drugom stanju vratili su se u domovinu.

Posle dugog niza godina života u različitim državama i gradovima, dom su svili tamo odake su i potekli, u Srbiji.

NJihova porodica postala je bogatija za jednog člana, koji će prve korake napraviti upravo u Beogradu, okruženja ljubavlju mame i tate, ali i baka i deka. U prvom intervjuu nakon što je postala mama, lepa manekenka kaže ovaj osaćaj nije mogla ni da sanja.

Mina i Nemanja su sa bebicom bili i na letovanju, a manekenka stiže i da se pojavi na raznim događajima i vidi sa prijateljima.

- Jako mi je bitno da imam svoj socijalni život, da se pojavim na događajima i vidim sa prijateljima. Bitno da je beba zbrinuta. Ona je sa bakama, tako da je u sigurnim rukama.

- Život mi se promenio za 180 stepeni otkada sam postala mama. Promenili su se i prioriteti. Bebica mi je sada na prvom mestu, a sve ostalo ako se nađe vremena. To je nešto najlepše što može da se desi čoveku, tako da se ne žalim - kaže kroz osemh Mina koju smo pitali kako se Nemanja snašao u ulozi oca.

- On je tu za sve koliko može zbog obaveza i svega. Naučio je da menja pelene i hrani bebu. Super se Nemanja snašao u ovoj ulozi. Prosto smo u nekom ritmu od prvog dana, imala sam stručnu pomoć koja nas je naučila kako da sve postavimo otpočetka na svoje mesto. To je kjluč, da se od prvog dana uvede neki ritam, kaže Mina koja uz ćerku pravi prve korake kao majka.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas