Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

МИОНА ИЗ КАЛКАНСКИХ: Лудо волела младу глумачку звезду - две године љубави, раскид, па веза са певачицом

ЊИХОВА љубавна прича је била искрена, младалачка, али није потрајала

1696543028_79036_miona_ig--1-.png
Фото: АТА имагес/Јутјуб принтскрин/Firefly Productions
Oglas

Млада глумица Ивана Зечевић публици се представила улогама у серијама које је публика оберучке прихватила.

Своје глумачко умеће показала је у серијама "Група" и "У клинчу", а домаћа публика сада је у прилици да је види и у улози Тее у наставку култног филма "Муње".

Осим због улога које су јој савршено легле Ивана је у једном тренутку јавности постала интересантна и због љубави са колегом, Павлом Менсуром.

Њихова искрена љубавна прича трајала је две године. Довољно им је било само да су заједно, друго ништа нису тражили. Како су медији писали, Ивана и Павле су живели заједно у малом студентском стану и нису марили за приче.

- Волимо да трошимо паре на добру клопу, али све је исто као и раније - рекла је млада глумица пре неколико месеци.

 

Уживали су у сваком тренутку проведеном заједно, али се чини да су били премлади да би та љубав била она која је за цео живот. Њихови путеви су се након 2 године разишли и свако је потражио срећу на другој страни.

Павле је упознао лепу певачицу групе "Хуррицане" Ксенију Кнежевић с којом се спекулисало да је упловио у везу, а Ивана се посветила глуми и о свом приватном животу није говорила. 

Веза са Ксенијом такође није опстала, већ је млади глумац Павле Менсур срећу потражио поред лепе водитељке Настасије Стошић, с којом се недавно верио.

Ивана није говорила о љубавима и приватном животу јавно, па није познато да ли је и она пронашла новог емотивног партнера или ужива у самоћи и труди се да живот живи пуним плућима. 

(Glosy)

БОНУС ВИДЕО:

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas