Oglas
· · Komentari: 0

MIONA IZ KALKANSKIH: Ludo volela mladu glumačku zvezdu - dve godine ljubavi, raskid, pa veza sa pevačicom

NJIHOVA ljubavna priča je bila iskrena, mladalačka, ali nije potrajala

1696543028_79036_miona_ig--1-.png
Foto: ATA images/Jutjub printskrin/Firefly Productions
Oglas

Mlada glumica Ivana Zečević publici se predstavila ulogama u serijama koje je publika oberučke prihvatila.

Svoje glumačko umeće pokazala je u serijama "Grupa" i "U klinču", a domaća publika sada je u prilici da je vidi i u ulozi Tee u nastavku kultnog filma "Munje".

Osim zbog uloga koje su joj savršeno legle Ivana je u jednom trenutku javnosti postala interesantna i zbog ljubavi sa kolegom, Pavlom Mensurom.

NJihova iskrena ljubavna priča trajala je dve godine. Dovoljno im je bilo samo da su zajedno, drugo ništa nisu tražili. Kako su mediji pisali, Ivana i Pavle su živeli zajedno u malom studentskom stanu i nisu marili za priče.

- Volimo da trošimo pare na dobru klopu, ali sve je isto kao i ranije - rekla je mlada glumica pre nekoliko meseci.

 

Uživali su u svakom trenutku provedenom zajedno, ali se čini da su bili premladi da bi ta ljubav bila ona koja je za ceo život. NJihovi putevi su se nakon 2 godine razišli i svako je potražio sreću na drugoj strani.

Pavle je upoznao lepu pevačicu grupe "Hurricane" Kseniju Knežević s kojom se spekulisalo da je uplovio u vezu, a Ivana se posvetila glumi i o svom privatnom životu nije govorila. 

Veza sa Ksenijom takođe nije opstala, već je mladi glumac Pavle Mensur sreću potražio pored lepe voditeljke Nastasije Stošić, s kojom se nedavno verio.

Ivana nije govorila o ljubavima i privatnom životu javno, pa nije poznato da li je i ona pronašla novog emotivnog partnera ili uživa u samoći i trudi se da život živi punim plućima. 

(Glosy)

BONUS VIDEO:

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas