Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Мира Бањац открила НАЈТЕЖЕ тренутке њеног живота: "Јаукала сам београдским улицама, била сам на ивици да се убијем"

Глумица је имала тежак живот

1672053299_Foto-Ataimages.rs-Mira-Banjac.jpg
Фото: Атаимагес.рс
Oglas

Глумица Мира Бањац зрачи позитивном енергијом где год да се појави. Међутим, њу живот уопште није мазио. Успела је да се суочи са многим недаћама у животу и да се избори тешким истуацијама у којима се налазила. 

- Ја, у ствари, уопште и нисам била дете. Била сам, ето, неко биће. Одрасла сам у току страшног рата и ужаса. Друго, живела сам код бабе. Мој отац је био Американац. Довели су га овде кад је имао двадесет и неку годину. Није ни знао српски, оженили су га мојом мајком која је била лепа девојка - испричала је у једном интервју Мира Бањац, а онда је открила да су њени родитељи живели свега четири године заједно иако је њен отац желео да његова породица дође да живи са њим:

- Моји ујаци нису дали. И тако, ми не одосмо. Онда је мајка отишла у Београд, где се запослила. Примаче се рат, затворише се границе између Србије и Хрватске, она оста у Београду, ја у Ердевику, где сам и рођена, код бабе и тетке по оцу, која је такође дошла из Америке и слабо говорила српски. Те две жене су се страховито свађале, а ја сам живела у томе и у чежњи за мајком. Због њих две, баке и тетке, никада нисам научила енглески - испричала је Мира Бањац.

Прочитајте још: Отпевао је хит "Јужна пруга" па нестао: Где је данас и шта ради Зоран Ванев? (ФОТО)

Она се убрзо након тога развела и наставила живот сама, а највећу подршку јој је тада пружала мајка.

- Све се брзо дешавало. А онда сам се од мужа развела кад је Брани било пет година. Док је био мали, имала сам срећу да ми је мајка пружала велику подршку, а и с бившим мужем била сам у добрим односима све до његове смрти. У животу добијамо само оно што дајемо - рекла је раније Мира и нагласила за "Стори".

Један период њеног живота је био јако трауматичан. Она је чак размишљала о самоубиству због дугова које није знала како да врати.

- Јаукала сам београдским улицама, била сам на ивици да се убијем. Морала сам да позајмљујем новац. Прво сам наишла на зеленаше, који су узимали по три пута више и то је био рашомон. Једног дана сам отишла у хотел 'Метропол', наручила кафу, села да напишем писмо и хтела да се бацим доле - рекла је Мира Бањац.

Један позив је променио све. Мири је пружена велика прилика да реши све проблеме, али и да се докаже у глумачком свету.

- У једном тренутку позвао ме је Стипе Делић. Каже хоће да радим велику главну улогу. Била је то чувена Марија, из логора, због које су ме шишали до главе. Уговор је био милионски. Потпишем и вратим све дугове. То је био мој мрак, али и процишцење. Пола динара више у животу нисам позајмила! Да умирем - не бих - рекла је Мира Бањац у једном интервјуу.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas