Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Мира Бањац се огласила након одласка из серије: "Једва сам чекала да изађем из ИГРЕ СУДБИНЕ"

Мира Бањац открила дешавања са снимања

1671784770_mira-banjac.png
Фото: Тањуг/Јадранка Илиц
Oglas

Легендарна глумица била је једно од већих појачања у новој сезони популарне серије, у којој је оживела лик Гвозденије Караматијевић - Мадам Дени.

Прочитајте још: КРАЉИЦА ЕЛИЗАБЕТА је имала особу задужену да јој РАЗГАЗИ ЦИПЕЛЕ: Упознајте ко је био на овој битној функцији! (ФОТО)

После одласка главног сценаристе Жарка Јокановића и Милице Милше, и Мира је напустила екипу.

Хонорари глумаца у серији наводно нису били милионски као гледаност. Плате глумаца кретале су се, како пише "Курир", од 1.000 до 3.000 евра на месечном нивоу. У јавности се спекулисало да је продукција Миру Бањац ускратила за два хонорара, а глумица је први пут проговорила о напуштању серије.

- Немам шта да кажем на ту тему. Нећу да причам чисто да бих нешто рекла. Све те приче које се сада плету њихова су жвака. Ја сам се достојанствено повукла и, искрено да кажем, једва сам чекала да изађем одатле. Сада сам код куће и бринем о свом здрављу, а то што они раде једна је велика жвака - рекла је Мира за поменут медиј.

Чувена глумица се појавила у 63 епизоде, а на њен долазак чекало се месецима. Првог дана снимања екипа серије приредила јој је изненађење, са цвећем и тортом. Мири је продукција предложила да има личног асистента и посебну просторију где ће се одмарати за време снимања. Ипак, она је то одбила, јер је желела да се дружи са млађим колегама.

Прочитајте још: ЉУБАВНА СТРАТЕГИЈА: Као најаву за нови албум, ЛАНА ДЕЛ РЕЈ поставила је само 1 БИЛБОРД, и то БАШ НА ОВОМ МЕСТУ! (ФОТО)

Са друге стране, Мира је доживела срамну сцену на аеродрому, а више детаља о томе можете прочитати у одвојеном тексту.

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas