· · Komentari: 0
ZANIMANJE

KRALJICA ELIZABETA je imala osobu zaduženu da joj RAZGAZI CIPELE: Upoznajte ko je bio na ovoj bitnoj funkciji! (FOTO)

Život na visokoj nozi

1670571377_shutterstock_2023223819-Elizabeth.jpg
Photo: Shutterstock

 Anđela Keli je britanska modna kreatorka i krojačica, koja je bila i lični pomoćnik kao i stilista kraljice Elizabete od 2002.godine. Njena zvanična titula bila je: lični astistent, savetnik i kustos Njenog Kraljevskog Visočanstva. Radila je za nju više od dve decenije, a osim toga bila je kraljicina bliska prijateljica.
Holograf Rob Mandej, koji je napravio prvu holografsku sliku kraljice, ispričao je za ''Hello'' o prijateljstvu ove dve žene, tokom svog vremena provedenog u Bakingemskoj palati:

''Odnos između Anđele Keli i kraljice bio je neverovatan, i mogli ste samo da vidite njihovu povezanosti jednu sa drugom. Kraljica je imala potpuno poverenje u Anđelu'', priseća se Rob.

Osim što je osmišljavala kako će kraljica izgledati, uključujući i odabir tijare i nakita uz ceo stajling, imala je još jednui zanimljivu ulogu.

Pročitajte još: ZAVODLJIVO, U STILU STAROG HOLIVUDA: Mlada glumica Florens Pju, blistala na crvenom tepihu u satenskoj haljini, nalik spavaćici (FOTO)

Pročitajte još: STIGLI U 'VELIKU JABUKU': Princ Hari i Megan Markl u NJujorku, na dodeli nagrada za borbu protiv RASIZMA (FOTO)

Naime, Anđela je bila zadužena da razgazi novu obuću za kraljicu, pre nego što je ona obuje! Ona bi nosila njene cipele pre same kraljice. Na taj način, prilikom raznih angažmana i susreta sa ljudima, ne bi morala da doživljava nelagodnost i stvaranje žuljeva, a tako bi mogla i neometano da se šeta.

Zanimljiva uloga, nema šta! Zato prijatelji i služe, između ostalog.

 

BONUS VIDEO:

 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.