· · Komentari: 0

Mira Banjac se oglasila nakon odlaska iz serije: "Jedva sam čekala da izađem iz IGRE SUDBINE"

Mira Banjac otkrila dešavanja sa snimanja

1671784770_mira-banjac.png
Foto: Tanjug/Jadranka Ilic

Legendarna glumica bila je jedno od većih pojačanja u novoj sezoni popularne serije, u kojoj je oživela lik Gvozdenije Karamatijević - Madam Deni.

Pročitajte još: KRALJICA ELIZABETA je imala osobu zaduženu da joj RAZGAZI CIPELE: Upoznajte ko je bio na ovoj bitnoj funkciji! (FOTO)

Posle odlaska glavnog scenariste Žarka Jokanovića i Milice Milše, i Mira je napustila ekipu.

Honorari glumaca u seriji navodno nisu bili milionski kao gledanost. Plate glumaca kretale su se, kako piše "Kurir", od 1.000 do 3.000 evra na mesečnom nivou. U javnosti se spekulisalo da je produkcija Miru Banjac uskratila za dva honorara, a glumica je prvi put progovorila o napuštanju serije.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mira Banjac (@banjac.mira)

- Nemam šta da kažem na tu temu. Neću da pričam čisto da bih nešto rekla. Sve te priče koje se sada pletu njihova su žvaka. Ja sam se dostojanstveno povukla i, iskreno da kažem, jedva sam čekala da izađem odatle. Sada sam kod kuće i brinem o svom zdravlju, a to što oni rade jedna je velika žvaka - rekla je Mira za pomenut medij.

Čuvena glumica se pojavila u 63 epizode, a na njen dolazak čekalo se mesecima. Prvog dana snimanja ekipa serije priredila joj je iznenađenje, sa cvećem i tortom. Miri je produkcija predložila da ima ličnog asistenta i posebnu prostoriju gde će se odmarati za vreme snimanja. Ipak, ona je to odbila, jer je želela da se druži sa mlađim kolegama.

Pročitajte još: LJUBAVNA STRATEGIJA: Kao najavu za novi album, LANA DEL REJ postavila je samo 1 BILBORD, i to BAŠ NA OVOM MESTU! (FOTO)

Sa druge strane, Mira je doživela sramnu scenu na aerodromu, a više detalja o tome možete pročitati u odvojenom tekstu.

BONUS VIDEO:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.