· · Коментари: 0
ШОК

МИРА ФУРЛАН ЈЕ ПРВИ ПУТ У НАШЕМ ФИЛМУ ПРИКАЗАЛА ГРУПНИ СЕКС: Југославија се шокирала, а након тога ништа није било исто (ВИДЕО)

Филм који је настао 1986. године изазвао је бројне контроверзе, због сцена које су обиловале голотињом.

1611301440_140877077_3142533892514970_8940284308233748380_n.jpg
Фото: Принтскрин / Yоу Тубе

Мира Фурлан важила је за секс симбол и филмови у којима је глумила гледали су се без трептања. Један од тих филмова јесте и "Лепота порока". После чувене сцене  "Да ме види моја мила мајка" ништа није било исто, а ту се појавила и славна глумица.

Прочитајте још: ПРЕМИНУЛА МИРА ФУРЛАН!

То је био први пут да се у једном нашем филму појављује један мушкарац који води љубав са две жене у мору, а Петар Божовић је једном приликом за "Лепоту порока" рекао:

- То је тек зачетак онога што ће сада бити, сви ови тајкуни, спонзоруше - од морала у коме се није смело откопчати дугме до голих жена које само показују своје гениталије. А у суштини свега стоје жена и човек који, гледајући све те ствари, одолевају свим искушењима - истакао је Божовић једном приликом и додао:

Прочитајте још: "Тамо идем ускоро…": Последња порука Мире Фурлан дира ПРАВО У СРЦЕ (ФОТО)

- Лепота је велика опасност. Кроз целокупну историју човечанства, она јесте проклета. У неким народима су гребали лица лепих жена да не би биле семе раздора - закључио је глумац.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.