· · Komentari: 0
ŠOK

MIRA FURLAN JE PRVI PUT U NAŠEM FILMU PRIKAZALA GRUPNI SEKS: Jugoslavija se šokirala, a nakon toga ništa nije bilo isto (VIDEO)

Film koji je nastao 1986. godine izazvao je brojne kontroverze, zbog scena koje su obilovale golotinjom.

1611301440_140877077_3142533892514970_8940284308233748380_n.jpg
Foto: Printskrin / You Tube

Mira Furlan važila je za seks simbol i filmovi u kojima je glumila gledali su se bez treptanja. Jedan od tih filmova jeste i "Lepota poroka". Posle čuvene scene  "Da me vidi moja mila majka" ništa nije bilo isto, a tu se pojavila i slavna glumica.

Pročitajte još: PREMINULA MIRA FURLAN!

To je bio prvi put da se u jednom našem filmu pojavljuje jedan muškarac koji vodi ljubav sa dve žene u moru, a Petar Božović je jednom prilikom za "Lepotu poroka" rekao:

- To je tek začetak onoga što će sada biti, svi ovi tajkuni, sponzoruše - od morala u kome se nije smelo otkopčati dugme do golih žena koje samo pokazuju svoje genitalije. A u suštini svega stoje žena i čovek koji, gledajući sve te stvari, odolevaju svim iskušenjima - istakao je Božović jednom prilikom i dodao:

Pročitajte još: "Tamo idem uskoro…": Poslednja poruka Mire Furlan dira PRAVO U SRCE (FOTO)

- Lepota je velika opasnost. Kroz celokupnu istoriju čovečanstva, ona jeste prokleta. U nekim narodima su grebali lica lepih žena da ne bi bile seme razdora - zaključio je glumac.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.