Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Мира Шкорић одбила да сними велики хит: Чувена нумера припала је Цеци - "И данас је певам на наступима" (ФОТО)

Певачица се ипак не каје због те одлуке

1681715024_miraskoriccc.jpg
Фото: Душан Мишић
Oglas

Каријера Мире Шкорић блистала је једно време, а певачица се онда повукла.

Мира је деведесетих година важила за једну од најпопуланијих певачица. Како каже грешку у каријери је направила 1993. године када је одбила чувену песму. 

- Те 1993. године снимила сам албум са 12 песама које су све биле хитови и данас се слушају, а мало ко је веровао у мој успех тада. Заиста сам те године имала срећу са песмама. Злаја Тимотић је био тај који се мешао у све, чак и у текстове, а Весна Петковић је била она која ме је убедила да многе песме једноставно морам да отпевам. Неке сам и пропустила, на пример, мени је понуђена Цецина "Кукавица" и још много песама које су после отпевали други извођачи. Није ми жао што је нисам снимила, јер ју је Цеца отпевала фантастично. "Кукавицу" данас певам стално на наступима и воле је људи – открила је певачица у емисији "Из профила" и додала да се добра песма увек препозна и траје за разлику од данашњих:

Враћају се старе песме што ме посебно радује, мислим на старе нумере Зорице Брунцлик, Снежане Ђуришић, Ане Бекуте и др. Ја искрено често певам Цецине и Зоричине песме. На наступима волим да певам песме мојих колега, нисам неко ко форсира само своје. И допада ми се што публика препознаје квалитет и што не слуша инстант песме  – била је искрена певачица. 

Бонус видео:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas