Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ОТВОРЕНО

Мира Шкорић открила годинама СКРИВЕНУ тајну са почетка каријере: "Марина ме је уценила, чупала сам косу с главе"

Певачица открила дуго чувану тајну

1648475598_mira-skoric.jpg
Фото: YоуТубе принтсцреен /РТС
Oglas

Певачица Мира Шкорић отворила је душу о музичком такмичењу "Звезде Гранда", те је открила због чега не жели да седне у врућу столицу на месту жирија, којима нимало није лако да пронађу ту једну звезду.

Прочитајте још: КАЛИНА КОВАЧЕВИЋ СЕ РАЗВЕЛА ПО ДРУГИ ПУТ: Оставила научника из ЦЕРН-А, а ево шта је разлог (ФОТО)

Мира је потом открила да ју је кантауторка Марина Туцаковић својевремено уценила током њене каријере, јер Шкорићева није желела да сними песму "Зашто носиш прстен мој".

-  Да хоћу да говорим ко зна, а ко не зна да пева седела бих у жирију Звезда Гранда. Ја радим један много захтевнији, лепши посао, то је студијски посао, са продуцентом Зораном Беочанином и још једним озбиљним продуцентом отворила сам школу певања. Ја сам музички образована и то морам да напоменем јер ми је мука од ових фолерских лажних музичких, средњих, академија у Бангладешу завршених… Ја се бавим продукцијом вокала и самом интерпретацијом и ту нико не може да ми стане на црту. Кроз моју каријеру све могуће награде за интерпретацију ја сам добила, а моје песме нису победиле јер су сви фестивали намештени - испричала је Мира Шкорић за Ало.

- Песму „Зашто носиш прстен мој“ ја нисам хтела. Чупала сам косу с главе, нисам желела да снимим ту песму, није ми се допала. Марина ме је тада уценила. Рекла је: "Ако нећес ту песму да снимиш онда онда нећеш добити ни једну". Марина је била озбиљно ригорозна и ја сам отпевала ту песму. Чудан је спој аранжмана текста, мене, ја сам већ кренула са то неком кожом и то се људима допало. Тада је кренуо тај мој пут промене саунда и свега. Слушала сам Брају, Злају, Марину и Футу и пратили смо тај правац који се људима јако допао, имала сам померене аранжмане и текстове… Са Дејаном Милићевићем сам имала померене спотове - испричала је Мира.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas