Oglas
· · Komentari: 0
OTVORENO

Mira Škorić otkrila godinama SKRIVENU tajnu sa početka karijere: "Marina me je ucenila, čupala sam kosu s glave"

Pevačica otkrila dugo čuvanu tajnu

1648475598_mira-skoric.jpg
Foto: YouTube printscreen /RTS
Oglas

Pevačica Mira Škorić otvorila je dušu o muzičkom takmičenju "Zvezde Granda", te je otkrila zbog čega ne želi da sedne u vruću stolicu na mestu žirija, kojima nimalo nije lako da pronađu tu jednu zvezdu.

Pročitajte još: KALINA KOVAČEVIĆ SE RAZVELA PO DRUGI PUT: Ostavila naučnika iz CERN-A, a evo šta je razlog (FOTO)

Mira je potom otkrila da ju je kantautorka Marina Tucaković svojevremeno ucenila tokom njene karijere, jer Škorićeva nije želela da snimi pesmu "Zašto nosiš prsten moj".

-  Da hoću da govorim ko zna, a ko ne zna da peva sedela bih u žiriju Zvezda Granda. Ja radim jedan mnogo zahtevniji, lepši posao, to je studijski posao, sa producentom Zoranom Beočaninom i još jednim ozbiljnim producentom otvorila sam školu pevanja. Ja sam muzički obrazovana i to moram da napomenem jer mi je muka od ovih folerskih lažnih muzičkih, srednjih, akademija u Bangladešu završenih… Ja se bavim produkcijom vokala i samom interpretacijom i tu niko ne može da mi stane na crtu. Kroz moju karijeru sve moguće nagrade za interpretaciju ja sam dobila, a moje pesme nisu pobedile jer su svi festivali namešteni - ispričala je Mira Škorić za Alo.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mira Skoric (@miraskoric)

- Pesmu „Zašto nosiš prsten moj“ ja nisam htela. Čupala sam kosu s glave, nisam želela da snimim tu pesmu, nije mi se dopala. Marina me je tada ucenila. Rekla je: "Ako nećes tu pesmu da snimiš onda onda nećeš dobiti ni jednu". Marina je bila ozbiljno rigorozna i ja sam otpevala tu pesmu. Čudan je spoj aranžmana teksta, mene, ja sam već krenula sa to nekom kožom i to se ljudima dopalo. Tada je krenuo taj moj put promene saunda i svega. Slušala sam Braju, Zlaju, Marinu i Futu i pratili smo taj pravac koji se ljudima jako dopao, imala sam pomerene aranžmane i tekstove… Sa Dejanom Milićevićem sam imala pomerene spotove - ispričala je Mira.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas