Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
СМЕШНО

Мирјана Карановић открила анегдоту са снимања филма "ТОМА"

Глумица Мирјана Карановић вратила се из турнеје по Шведској са представом „Ми смо они на које су нас родитељи упозоравали“ и у емисији „Кец на једанаест“ говорила је о представи „Петријин венац“, филму „Тома“, серијама које жељно ишчекујемо, колегама, емоцијама

1634633711_mirjana-karanovic-.jpg
Фото: Yоутубе принтсцреен/К1
Oglas

У дирљивом у једној емисији, открила је занимљиве и духовите делове разговора и времена које је у раду проводила са Миланом Марићем и Љубом Бандовићем.

Прочитајте још: Позната певачица ШОКИРАЛА јавност трансформацијом! Уз СИРТ дијету изгубила чак 50 килограма, а онда се појавила у ВЕЛИКОМ СТИЛУ! (ВИДЕО)

- Тај Љуба Бандовић уопште није тако добар као што сви мислите – казала је с осмехом Мира  у емисији "Кец на једанаест".

– Док смо снимали серију „Адвокадо“ у Бањалуци стално је на снимање доносио пите, са сиром, и то у великим количинама. Бранка Катић и ја нисмо могле да одолимо да не узмемо парче сваки пут кад би прошле поред тог стола. Говориле смо му да престане да их доноси, а он би нам казао: Е, који сте ви карактери, и сутрадан би их опет купио - рекла је Мира Карановић смејући се. 

Једном приликом, како је рекла, разговарала је са Миланом Марићем и било је то када још увек није био познат и признат глумац.
 
- Питао се тада, док смо радили представу, да ли ће и када уследити велике улоге, а ја сам му рекла: Тебе када буду приметили, нећеш имати времена да дишеш. И то се обистинило. Не знам ко га данас не жели – рекла је позната глумица. – У последње време много радим са женама и то ми баш прија. Добро је то. А и ваљда то иде с годинама, мушкарци ми више нису у првом плану – рекла је у свом духу Мира Карановић. 

Анегдоту са снимања филма "Тома"

- Рекла сам Боди када сам сазнала да ћемо нас двоје играти Томине родитеље да су нас сигурно изабрали због те носине – рекла је Мира и насмејала све у студију. 

Док је била у Шведској у којој никакве противепидемијске мере не постоје, нити ико носи маску, сваког дана читала је о корони која „букти у Србији“. 

- Страшно ми је било да сваког дана видим колико људи умире. Али, морамо да некако преживимо и људи лоше ствари стављају по страни. То је тако људски, што би Петрија рекла – казала је глумица и прокоментарисала свој недавни потресан видео о свим колегама који су током година напустили овај свет. – Када људи оду, не даш се и не пристајеш на то. Али онда те то стигне. Објавила сам тај видео и баш ме брига шта било ко о томе мисли. 
Мира је говорила и о начину на који смо на овим просторима одгајани. 

- Сви смо васпитани да кријемо емоције. Не дај боже да те неко види да плачеш. Па сам и ја крила, крила, крила. Мислила сам да увек морам да будем јака. И онда сам се разболела. Терапеут ми је рекао да морам да се отворим и покажем емоције. И онда сам схватила да могу да будем оба. И слаба и јака – рекла је позната глумица на К1. 

– Никада нисам дозвољавала да ме оно што други мисле спречи у томе да урадим оно што ја желим. 

У Театру на брду 21, 22 и 23. октобра игра представу „Петријин венац“ за коју се нада да ће изазвати у сузе и смех. 

- Филм „Петријин венац“ је резултат великог рада и талента многих људи, и ја сам била само један од чинилаца због којих је толико добар да га људи и дан-данас гледају. Представа је највећим делом само на мени. Ту смо ја, сто и столица. Ипак, једино што ме плаши су техничке ствари – да не промашим неки акценат, да се не блокирам, нешто заборавим – признала је наша позната глумица. – Док сам снимала аудио књигу пало ми је на памет да бих могла да направим представу, и сада ми је потпуно чисто и јасно шта је то иза речи које изговара. Немам „маглу у глави“ као што је то био случај када сам је играла на филму у 20. години. 

Прочитајте још: ШОК: Лепа Брена ударила шамар водитељу због непријатног питања (ВИДЕО)

Мира је најавила да је емитовање серије „Дара из Јасеновца“ одложено за фебруар следеће године, док би „Адвокадо“ на телевизији требало да буде крајем 2021.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas