· · Коментари: 0
венчање

Мирка Васиљевић и Вујадин Савић су се ванчали: Фудбалер поделио фотографију (ФОТО)

Мирка Васиљевић и Вујадин Савић изговорили су судбоносно "да" након година складне везе

1656442954_52208_filip-stojkovic-svadba-26052019-00040_f.jpg
Фото: Ата имагес

Позната глумица Мирка Васиљевић и њен дугогодишњи партнер, фудбалер Вујадин Савић, имају четворо деце, а иако су до сада, због, како су наводили, бројних обавеза, одлагали венчање, њих двоје су недавно изговорили судбоносно "да".

Наиме, Мирку и Вујадина одао је пословни сарадник, модни креатор, који је на свом Инстаграм профилу поделио фотографију младенаца, те им честитао на венчању.

Прочитајте још: Да ли ћемо Џонија Депа гледати у наставку "Пирата са Кариба"? Његов портпарол дао јасан одговор

- Честитке дивном пару. Мирка Васиљевић носи хаљину са ресама на свом венчању - написао је он на Инстаграму уз фотку на којој се Вујадин и Мирка љубе.

Васиљевићева за ову прилику није понела класичну белу венчаницу, већ је заблистала у мини хаљини са кристалима и ресама.

Иначе, недавно су домаћи медији посумњали да се пар венчао, када је Вујадин Савић на Инстаграму поделио фотографију са једне прославе на којој је на столу стајала картица са именом Мирка Васиљевић Савић.

Ипак, Мирка је тада за "Блиц" демантовала наводе да су се венчали.

- Не, то смо на некој породичној прослави... Свако је добио име и презиме где седи, па је неко то тако ставио, па се Вујадин нашалио. Не, не, није било свадбе - кроз смех нам је тада рекла лепа глумица.

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.