Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ТРАГЕДИЈА

МИС САД СКОЧИЛА У СМРТ: Оставила поруку коме оставља ствари и ЈЕЗИВУ најаву на мрежи (ФОТО)

БИВША власница титуле Мис САД пронађена је мртва. Полиција је позвана у стамбену зграду Чесли Крист у центру града око 7:13 ујутро.

1643616453_profimedia-0568359086.jpg
Фото: Profimedia
Oglas

Хитна помоћ је такође позвана, али је Кристова, која је освојила круну 2019. године, проглашена мртвом на лицу места. Истрага је у току, међутим, полиција верује да је бивша краљица лепоте, која је живела на 9. спрату, скочила у смрт.

Према писању Њујорк поста, Крист је последњи пут виђена на тераси зграде, која се налази на 29. спрату. Зграда се налази у улици 350 Вест 42нд Стреет. Језиво, Крист је поделила своју фотографију на Инстаграму само неколико сати пре смрти уз натпис „Нека вам овај дан донесе одмор и мир“.

Опроштајна порука

„У очају и великој тузи, делимо смрт наше вољене Чесли“, наводи се у саопштењу Кристине породице. „Њено велико светло је инспирисало друге широм света својом лепотом и снагом. Њој је стало, волела је, смејала се и сијала. Чесли је оличавала љубав и служила другима, било кроз свој рад као адвокат или борећи се за социјалну правду, као мис САД. Али што је најважније, као ћерка, сестра, пријатељ, ментор и колега – знамо да ће њен утицај живети и даље.”

Прочитајте још: Обожавалац је УДАРИО АУТОМОБИЛОМ у кућу како би дошао до ње: Певачица ТЕЈЛОР СВИФТ доживела непријатност

На избору за Мис САД 2019, Крист је однела круну као Мис Северне Каролине. Била је адвокат, а касније је радила као дописник за Ектра након освајања титуле. Екстра је објавио саопштење након вести о Чеслиној смрти. „Наша срца су сломљена.Чесли није била само витални део наше емисије, она је била омиљени део наше Ектра породице и дирнула је цело особље. Наше најдубље саучешће њеној породици и пријатељима.”

Користила је своју платформу као мис САД да говори о реформи кривичног правосуђа. Наводно је у недељу ујутро пронађена Кристина порука у којој се наводи да ће све њене ствари отићи њеној мајци. Имала је 30 година.

Изгубљен живот

Крист је рођена 28. априла 1991. од бивше госпође Северне Каролине, Ејприл Симпкинс. Након што је 2009. године дипломирала у средњој школи Форт Мил, Крист је стекла диплому из маркетинга и управљања људским ресурсима на Универзитету Јужне Каролине. Кристова се касније вратила у своју матичну државу Северну Каролину, где је дипломирала на Правном факултету Универзитета Вејк Форест као правних наука и магистрирала пословну администрацију 2017.

Наставила је да се бави адвокатуром у Северној и Јужној Каролини, са фокусом на грађанске парнице. Бивша победница Мис САД основала је и модни блог Вхите Цоллар Глам, који је коришћен да помогне женама да се професионално облаче на послу.

Као тинејџерка, Крист је крунисана за Мис Фрешмен у својој првој средњој школи, Нортвестерн. Такође је зарадила част Мис средње школе Форт Мил након што је завршила школу. Након што је понела круну у Рену, Невада, Чесли је узела једногодишњи одмор са посла адвоката и представљала Сједињене Државе на избору за мис универзума у ​​децембру 2019.

БОНУС ВИДЕО: 

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas