· · Komentari: 0
TRAGEDIJA

MIS SAD SKOČILA U SMRT: Ostavila poruku kome ostavlja stvari i JEZIVU najavu na mreži (FOTO)

BIVŠA vlasnica titule Mis SAD pronađena je mrtva. Policija je pozvana u stambenu zgradu Česli Krist u centru grada oko 7:13 ujutro.

1643616453_profimedia-0568359086.jpg
Foto: Profimedia

Hitna pomoć je takođe pozvana, ali je Kristova, koja je osvojila krunu 2019. godine, proglašena mrtvom na licu mesta. Istraga je u toku, međutim, policija veruje da je bivša kraljica lepote, koja je živela na 9. spratu, skočila u smrt.

Prema pisanju NJujork posta, Krist je poslednji put viđena na terasi zgrade, koja se nalazi na 29. spratu. Zgrada se nalazi u ulici 350 Vest 42nd Street. Jezivo, Krist je podelila svoju fotografiju na Instagramu samo nekoliko sati pre smrti uz natpis „Neka vam ovaj dan donese odmor i mir“.

Oproštajna poruka

„U očaju i velikoj tuzi, delimo smrt naše voljene Česli“, navodi se u saopštenju Kristine porodice. „NJeno veliko svetlo je inspirisalo druge širom sveta svojom lepotom i snagom. NJoj je stalo, volela je, smejala se i sijala. Česli je oličavala ljubav i služila drugima, bilo kroz svoj rad kao advokat ili boreći se za socijalnu pravdu, kao mis SAD. Ali što je najvažnije, kao ćerka, sestra, prijatelj, mentor i kolega – znamo da će njen uticaj živeti i dalje.”

Pročitajte još: Obožavalac je UDARIO AUTOMOBILOM u kuću kako bi došao do nje: Pevačica TEJLOR SVIFT doživela neprijatnost

Na izboru za Mis SAD 2019, Krist je odnela krunu kao Mis Severne Karoline. Bila je advokat, a kasnije je radila kao dopisnik za Ektra nakon osvajanja titule. Ekstra je objavio saopštenje nakon vesti o Česlinoj smrti. „Naša srca su slomljena.Česli nije bila samo vitalni deo naše emisije, ona je bila omiljeni deo naše Ektra porodice i dirnula je celo osoblje. Naše najdublje saučešće njenoj porodici i prijateljima.”

Koristila je svoju platformu kao mis SAD da govori o reformi krivičnog pravosuđa. Navodno je u nedelju ujutro pronađena Kristina poruka u kojoj se navodi da će sve njene stvari otići njenoj majci. Imala je 30 godina.

Izgubljen život

Krist je rođena 28. aprila 1991. od bivše gospođe Severne Karoline, Ejpril Simpkins. Nakon što je 2009. godine diplomirala u srednjoj školi Fort Mil, Krist je stekla diplomu iz marketinga i upravljanja ljudskim resursima na Univerzitetu Južne Karoline. Kristova se kasnije vratila u svoju matičnu državu Severnu Karolinu, gde je diplomirala na Pravnom fakultetu Univerziteta Vejk Forest kao pravnih nauka i magistrirala poslovnu administraciju 2017.

Nastavila je da se bavi advokaturom u Severnoj i Južnoj Karolini, sa fokusom na građanske parnice. Bivša pobednica Mis SAD osnovala je i modni blog Vhite Collar Glam, koji je korišćen da pomogne ženama da se profesionalno oblače na poslu.

Kao tinejdžerka, Krist je krunisana za Mis Frešmen u svojoj prvoj srednjoj školi, Nortvestern. Takođe je zaradila čast Mis srednje škole Fort Mil nakon što je završila školu. Nakon što je ponela krunu u Renu, Nevada, Česli je uzela jednogodišnji odmor sa posla advokata i predstavljala Sjedinjene Države na izboru za mis univerzuma u ​​decembru 2019.

BONUS VIDEO: 

 
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.