Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Мислим да је људима јасно колико се волимо": Сара Јо о вези са познатим плесачем

Популарна певачица Сара Јовановић, познатија као Сара Јо која је проговорила о свом приватном животу, али и паду на Новогодишњем концерту о којем и даље сви причају

1706513539_angellina_18122023_0249.JPG
Фото: АТА имагес
Oglas

Певачица је већ две године у вези са словеначким играчем Жигом Солтаром, а варнице међу њима су се ''распламсале'' још док су били у другим везама.

- Мислим да је људима јасно колико се волимо. Жига и ја смо ушли у ту везу која је посебна... уживамо и не жури нам се да то дижемо на виши ниво, у смислу венчања. Ми сада градимо каријере и то нам је најбитније. Он живи у Љубљани, али је више у Београду. Битно да се ми волимо, остало ћемо полако, битно да савршено функционичшемо, рекла је Сара и додала:

- Обоје смо ''кликнули'' на прву! Осетили смо посебну енергију, али он је био у вези, била сам и ја. Кад смо завршили те везе, онда смо се ''нашли''.

Певачица је постала виралана на дрштвеним мрежама када се тамо проширио њен пад на концерту у Београду. Она је сада рекла да је видео постао популаран и у свету, те да је након тога добила многобројне понуде за сарадњу. Ево како се осећа сада:

- Јако ме болело кад сам пала. Ја сам то све олако схватила, под адреналином...буквално сам одмах устала и наставила да певам. Пала сам на обе руке... па кад је почела рука да ми се хлади, тек сам тада почела да осећам да се нешто дешава. Имала сам до пре пар дана модруцу на колену, али добро сада је прошло, рекла је Сара у емисији ''Премијера Викенд Специјал".

БОНУС ВИДЕО

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas