Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
еуросонг

Мислите да је Констрактина песма необична? Дефинитвно ћете променити мишљење кад чујете НУМЕРЕ OВЕ ДВЕ ЗЕМЉЕ!

Овогодишња Евровизија представљаће прави спектакл за гледање и слушање.

1646993965_eurosonggg.jpg
фото: Ата имагес
Oglas

Нема сумње да је Ана Ђурић Констракта направила заокрет и револуцију када су у питању песме које годинама уназад шаљемо на Евровизију. О њеном наступу медији брује данима, а многима је нумера Ин цорпоре сано била синоним за нешто ново и тотално несвакидашње.

Регион не престаје да пише о песми која че нас представљати ове године у мају. Многи и даље целокупан перформанс сматрају чудним и неуобичајеном. Али, ако погледате и одслушате песме које представљају Летонију и Норвешку, остећете потпуно у чуду!

Група Цити зени летонски је представник на овогодишњем Еуросонгу. Ни мање ни више они певају о САЛАТИ! Њихова нумера гласи "Еат yоур салад" што у преводу значи једи своју салату.Страни медији увелико похвално пишу о овој песми будући да пропагира исхрану без меса и здраву животну околину.

Прочитајте још: Кортни Кокс о снимању "Пријатеља": Због чега је глумица љута?

Можда су ипак победници несвакидашњег перформанса норвешки представници? Норвешку представља група Субwоолфер и њихова нумера "Гиве Тхат Wолф А Банана". Костими који би се могли сврстати у нешто налик ванземаљским и хипнотишући наступ привукли су јавност, а ова песма се високо котира на светским кладионицама.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas