Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Млада глумица открила детаље о наставку филма МУЊЕ: "Анита је жива ватрица"

Млада и талентована глумица говорила је о својим улогама у популарним серијама, али и наставку филма "Муње", који је почео са снимањем

1666247906_munje-nastavak.png
Фото: Yоутубе принтсцреен/К1
Oglas

Серија “У клинчу” је брзо придобила поверење, емоције и популарност, а пројекат је младој глумици Ивани Зечевић, био веома захтеван, а у плану је наводно и 120 нових епизода.

Прочитајте још: "Ја волим вашег оца и он воли мене": Сузана Манчић открила како је запросила грчког бизнисмена, али и шта је рекла ЊЕГОВИМ ЋЕРКАМА

- Мислим да је су аутентична екипа, глумачка подела и људи иза камере резултирали добром реакцијом публике на серију “У клинчу”. Морали смо брзо да радимо, у питању је било 30 епизода. То ми је био до сада најкомерцијалнији и најдужи пројекат и све ми је било потпуно ново. Када ме сретну на улици сви ме прво питају за Аниту. Она је долазила и спашавала ме је са њеном енергијом. Снимали смо сцену за сценом и онда ми дође Анита која је као на екрану. Иако су сви били најбољи и најлепши на свету, она је била жива ватрица. Супер је одиграла своју улогу. Клинци које срећем на улици ме прво питају за њу (Аниту Огњановић у улози Милице Ковач, прим. аут), а по њима се види да су се баш заљубили – открила је Ивана у емисији “Кец на једанаест”.

Глумица је испричала и како се снашао Михајло Веруовић Војаж

- Глума са Војажом је ишла као вода. Прво сам била скептична, то сам и њему рекла. Било је питања ко је и шта је он док га нисмо упознали и имали пробе. Добро су га спремили, а када смо кренули да радимо баш смо се уклопили. Војаж је један талентнован момак који се прилагодио и научио како функционише филмски сет пре свега. Технички део и глумачки смо се сви супер уклопили заједно. 

Ивана нам је открила и како јој напредује каријера и на којим пројектима још ради.

- Показало се да су ми “Калкански кругови” били изузетно значајни за досадашњу каријеру. Ту сам имала прилику да сарађујем са многим глумачким величинама. Сценарио је сам по себи привукао озбиљну пажњу. Снимили смо другу сезону, а има и придружених чланова. Дугалић нам је дошао, Марија Вицковић, Ања Павићевић... озбиљна глумачка појачања. Сценарио је такав да смо ишли тачно према ономе што је народ заволео. Мислим да ће бити супер. Што се Муња тиче то је култни филм. Муње су нешто што ћемо заувек гледати и смејати се, од почетка до краја и понављати реплике, дивити се једном креативном раду. Тачно је осликано време у којем се дешава радња. Сви који су учествовали су направили филм за сва времена. Велика ми је част што глумим у наставку култног филма “Муње”. Опет су у питању колоритни ликови из наше свакодневице. Ту су сви стари ликови, али са мало више година.
 
Ивана каже да јој је ово јако добар период у животу

- Неки период нисам радила, осам месеци нисам снимала. Тада сам се бавила својим креативним унутрашњим стварима. Тај период је био као да сам била на тесту на неки начин. Али од када је кренула серија “У клинчу” буквално нисам стала, такав је посао. Било је свега бавила сам се и репом. Кренула сам као реп, хип-хоп, рекла сам да нећу то даље да радим, али од тога не може да се побегне. Покушавам да стварам, пишем, бележим – рекла је Ивана Зечевић у емисији “Кец на једанаест” на К1 телевизији.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas