Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Млада глумица открила непознате детаље са снимања филма ТОМА: Ево кога је Драган Бјелогрлић волео да имитира!

Филм Тома обара све рекорде гледаности у биоскопима

1635755609_dragana3.jpg
Фото: Атаимагес
Oglas

Глумица Сања Марковић, најпознатија по улози Гордане Здравковић, супруге Томе Здравковића у филму „Тома“ открила је нове детаље са снимања филма, који је одгледало више од 800.000 људи за два месеца, у „Викенду на К1“.

Прочитајте још: Оснивач АЛЛЕГРО бенда изнео шокантне детаље о групи: Ево због чега се годинама судио са Слађом!

- Драган је знао да одигра и Тому и Гоцу преда мном и Миланом и ми смо га запањено гледали. Направила би се невероватна атмосфера и у неким тренуцима нико ништа није морао да каже. Убаците се у Бјелогрлићево магнетно поље и фокус је ту, била сам фасцинирана. – Испричала је Сања Марковић за К1 телелвизију.
Сања је поделила са гледаоцима како је постала Гоца Здравковић.

- Имала сам питања и за себе и за друге каква је Гоца Здравковић као особа. Тај истраживачки моменат је увек важан за глумца, а с друге стране када сам прочитала сценарио одушевила сам се како је Гоца написана и онда сам се само препустила инстинкту, јер сам знала да ако превише размишљам како ћу је играти нећу моћи да се опустим.

Млада глумица је у „Викенду на К1“ открила како се осећала када је упознала Милана Марића.

- Милан је предиван, упознала сам га на кастингу за „Тому“, кастинзи су иначе јако страшни, јер је ту много људи које не познајеш. Брзо сам стекла утисак као да Милана баш дуго познајем, као да ми је брат, а тако се и понашао према мени, за све је био ту, и то се види и у Томи.

 

 
Сања је испричала и како се осећа поводом рекордне гледаности филма „Тома“ у биоскопима. 

- Нико није могао да наслути да ће се ово десити, не у овој мери. На фестивалу у Новом Саду сам стајала најближе до публике, то је било катарзично плакање и викање, сви су били у у шоку, као и ја. Нисам могла ни да се поклоним... Било је нестварно, ту емоцију нећу заборавити до краја живота. – Испричала је Сања Марковић за К1 телевизију у „Викенду на К1“.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas