Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ПОЗНАТИ

Папарацо ФОТОГРАФИЈЕ: Ово је супруга Драгана БЈЕЛОГРЛИЋА која је манекенску каријеру прекинула због породице (ФОТО)

Брачни пар Бјелогрлић усликан је на аеродрому након повратка са летовања

1660756566_toma_filmski_susreti_nis_21082021_0010.jpg
Фото: Ataimages
Oglas

Глумац Драган Бјелогрлић може се похвалити завидном каријером у којој је остварио бројне глумачке улоге, али и као редитељ и продуцент бројних филмских и серијских остварења. Осим у професионалној каријери, глумац се може похвалити и својом породицом, складним браком са супругом Мајом Бјелогрлић са којом има сина Алексеја и ћерку Мију.

Прочитајте још: "Покушала сам да је сколиним из кадра": Јелена Карлеуша се на снимању потукла са глумицом Нином Јанковић

Ипак, у јавности се не појављује тако често и ретки су упознати да је Маја Бјелогрлић, некада Банићевић, студирала је својевремено Филолошки факултет, тачније енглески језик и књижевност, али у младости се бавила моделингом. Свог супруга, Драгана Бјелогрлића упознала је управо на снимању рекламе за намештај и тада се родила љубав, коју су крунисали браком на Дан заљубљених, 1996. године.

Маја Бјелогрлић је након ступања у брак одлучила да прекине своју каријеру манекенке и посвети се браку и породици, те је кратак период радила као преводилац.

Прочитајте још: МОЋАН САВЕТ ОЦА ТАДЕЈА: Када ПОСТИМО, сваки дан треба обратити пажњу на веома БИТНУ СТВАР

Ипак, данас важи за једну од најстилизованијих Београђанки која сваки пут плени лепотом и стилом на премијерама на коме прати свог супруга Драгана и сина Алексеја, који је кренуо очевим стопама.

Фотографи су их јуче ухватили на долазном терминалу београдског аеродрома где су фотографисани након доласка са одмора. Маја је била у феноменалној зеленој фотографији, а њен савршен изглед сведочи да је некада била у манекенским водама...
Фото: Ataimages

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas