· · Коментари: 0

Многи коментаришу да је сувише мршава: Наташа Беквалац испозирала у једноделном купаћем и изазвала бројне реакције (ФОТО)

Популарна певачица тренутно ужива на црногорском приморју

1651678966_nata.jpg
Фото: принтскрин/Инстагран/беквалцева

Новосадска барбика направила је мали предах и отпутовала у суседну државу. Са пратиоцима је поделила фотографију са базена у луксузном хотелу у ком је одсела, а по свему судећи Наташа квалитетно проводи време на одмору. Једноделни купаћи савршено је истакао певачицину витку фигуру.

Прочитајте још: Шер има 76 година, изгледа дупло млађе, али има РЕТКУ БОЛЕСТ КОЈА ЈОЈ РАЗАРА ОРГАНЕ: Открива шта никако не једе да би одржала младолик изглед и болест под контролом

Испод слике ставила је мало дужи опис у ком је поделила своје жеље за ово лето, али и заинтригирала своје фанове:

- Које су ваше жеље за ово лето? Ја бих волела да завршим албум, а друго не смем да вам кажем... Можда за једно месец, два... Ових дана пазе ме као нико никада, бојим се свидеће ми се јако.. - додала је Наташа.

Мишљења су била подељена: док су неки били одушевљени изгледом лепе певачице, други су мишљења да је изгубила на килажи више него што би требало. "Савршена жена", "Колико си лепа", "Предивна", "Прелепа, али јако мршава. Фали ти до 5 кг и бомба си" били су само неки од многих коментара.

Каријера лепе певачице траје више од 20 година, а она је недавно открила да за све те године није купила песму. Више о томе прочитајте овде.

Бонус видео:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.