Oglas
· · Komentari: 0

Mnogi komentarišu da je suviše mršava: Nataša Bekvalac ispozirala u jednodelnom kupaćem i izazvala brojne reakcije (FOTO)

Popularna pevačica trenutno uživa na crnogorskom primorju

1651678966_nata.jpg
Foto: printskrin/Instagran/bekvalceva
Oglas

Novosadska barbika napravila je mali predah i otputovala u susednu državu. Sa pratiocima je podelila fotografiju sa bazena u luksuznom hotelu u kom je odsela, a po svemu sudeći Nataša kvalitetno provodi vreme na odmoru. Jednodelni kupaći savršeno je istakao pevačicinu vitku figuru.

Pročitajte još: Šer ima 76 godina, izgleda duplo mlađe, ali ima RETKU BOLEST KOJA JOJ RAZARA ORGANE: Otkriva šta nikako ne jede da bi održala mladolik izgled i bolest pod kontrolom

Ispod slike stavila je malo duži opis u kom je podelila svoje želje za ovo leto, ali i zaintrigirala svoje fanove:

- Koje su vaše želje za ovo leto? Ja bih volela da završim album, a drugo ne smem da vam kažem... Možda za jedno mesec, dva... Ovih dana paze me kao niko nikada, bojim se svideće mi se jako.. - dodala je Nataša.

Mišljenja su bila podeljena: dok su neki bili oduševljeni izgledom lepe pevačice, drugi su mišljenja da je izgubila na kilaži više nego što bi trebalo. "Savršena žena", "Koliko si lepa", "Predivna", "Prelepa, ali jako mršava. Fali ti do 5 kg i bomba si" bili su samo neki od mnogih komentara.

Karijera lepe pevačice traje više od 20 godina, a ona je nedavno otkrila da za sve te godine nije kupila pesmu. Više o tome pročitajte ovde.

Bonus video:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas