Oglas
· · Komentari: 0

"Svi smo plakali zbog ljubavi": Sandra Afrika odlučila da stavi TAČKU na bivše i više joj niko ništa ne može

Pevačica tvrdi da je slobodna kao ptica na grani

1665995651_Foto-Printscreen-Instagram-sandraafrika.jpg
Foto: Printscreen/ Instagram - sandraafrika
Oglas

Sandra Afrika je nedavno otkrila da u ljubavi nije toliko uspešna kao u karijeri. Međutim, to za nju nije nikakav problem, jer kako kaže, biće vremena za udaju i taj čin će još malo sačekati.

"To je normalno. Svi smo plakali zbog ljubavi. U zadnje vreme više ne plačem. Video si da sam se udala. Niko mi ništa ne može. Nijedna ljubav definitivno. Nisam se udala, zezam se. To će malo sačekati. Slobodna sam kao ptica na grani. Stavljena je tačka na bivše ljubavi, sad sam slobodna. Ja sam uvek malo zaljubljena. To ide s vremenom, biće vremena i za udaju, kad bude vreme za to", priznala je Sandra Afrika u emisiji ''Premijera - Vikend specijal''.

Pročitajte još: Ova koleginica joj je promenila život: Ivana Selakov objasnila ko je napravio ključni korak

Naglasila je da joj se često dešavalo da joj bivši momci postanu i budući, kao i da se nijedan njen bivši nije oženio.

"Često mi se dešavalo da mi bivši postanu budući. Dešavalo mi se da raskinem, pa da se pomirim. Retard je retard. Takav ne postoji. Ili se nije rodio ili ga nisam upoznala. Nijedan bivši mi se nije oženio. Sad zašto ne znam, ali nije", naglasila je Sandra.

Što se tiče uspeha na poslovnom planu, Sandra smatra da je pevanje jako skup posao, pa da ne želi da glumi lažnu skromnost, jer mnogo novca troši na nastupe i kupovinu pesama.

"Mislim da se ima dovoljno para za sve. Mislim da je pevanje postalo jako skup hobi. Treba se imati para za ovo. Ova pesma me je stvarno koštala. Nisu ni moji nastupi jeftini, naravno da nisu. Neću da budem uopšte skromna, to je tako", rekla je Sandra Afrika u emisiji ''Premijera - Vikend specijal''.

 

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas