Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ВИП

Многи у њеним годинама ово НЕ РАДЕ: Вера Матовић открила како у 74. години одржава линију

Певачица обожава физичке активности, због чега има савршену линију.

1636483986_vera-matovic.png
Фото: Принтскрин/Јутјуб/Telegraf.rs TV
Oglas

Певачица Вера Матовић похвалила се за домаће медије да је тајна њене виталности у редовној физичкој активности коју обавља док већина људи спава!

Вера има пуне 74 године, а каже да за 50 година каријере није отказала ниједан концерт због угроженог здравља, нити је икада морала да иде у болницу због здравствених проблема.

Прочитајте још: "Тако изгледа једна ПРИРОДНА ЛЕПОТИЦА": Испливала фотографија Тање Бошковић из млађих дана у КУПАЋЕМ, а мушкарци су ОДУШЕВЉЕНИ призором (ФОТО)

"Срцем сам све радила, нико на мени није могао да примети да сам нерасположена или да имам неке проблеме, професионалац сам и зато ме публика воли", рекла је она, и додала:

"Велики сам раноранилац, устајем око четири или пет ујутру, у зависности од тога када сам устала. Одмах облачим тренерку и обувам патике, и идем да трчим. Сигурна сам да у овим годинама мало људи то ради, а у кући имам и траку за трчање која је ткаође саставни део моје рутине. Највише волим брзо ходање, једино када имам снимања и наступе смањим ову моју рутину, али обично тако започињем дан."

Када је у питању исхрана, Вера Матовић каже да је "научила" желудац на здраву храну.

"Да ми се случајно деси да поједем нешто тешко, сигурно би ми било лоше. Код куће доручкујем и ручам лагану, здраву храну јер је тешко пуног стомака радити одређене ствари. Нити пијем, нити пушим, немам пороке, пијем пуно воде и од воћа једем само јабуке. Највише једем рибу, пилетину, салате... Водим рачуна да не једем слаткише", каже певачица.

Када је кафа у питању, Вера са супругом попије само једну, јутарњу, али никада на празан стомак.

"Пре тога поједемо пресоване семенке", открила је певачица.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas