Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Много смо децу размазили и распустили": Сузана Манчић о родитељству, васпитању својих ћерки и здрављу - "Једном годишње морамо да се прегледамо од главе до пете" (ФОТО)

Водитељка потпуно искрено о актуелним темама

1684057646_restoran_saran_srpska_kuhinja_24042023_0013.JPG
Фото: АТА имагес
Oglas

Ових дана једна од најактуелнијих тема јесу родитељство и васпитање деце. На ту тему је изнела мишљење и водитељка Сузана Манчић. Сузана је у браку са Небојшом Кунићем, некадашњим чланом бенда "Седморица младих", добила ћерке Теодору и Наталију. Одрасле су и кренуле својим путем, а водитељка признаје да је понекад била строга према њима:

"Ја сам комбиновала да будем и строга и попустљива. Како су мене мајка и отац васпитали тако сам и ја васпитала своју децу. Мислим да нисам погрешила и када сам била строга и када сам кажњавала, мислим да смо много децу данас размазили, распустили, дали смо им превише на значају и правима, а нико не помиње обавезе, а обавеза је бити добар, послушан, вредан учити и слушати родитеље", рекла је за портал "Лепа и срећна", па додала:

"Родитељство није само да причаш детету да је најлепше и најбоље, него да гледаш да ли има равне табане, клемпаве уши, да ли су му добри зуби, има ли добро држање, криву кичму - то је посао нас родитеља, да одгојимо здраво дете, да постане здрав човек".

Дотакла се и важности превентивних прегледа:

"Посвећујем довољно времена свом здрављу, идем на превентивне прегледе. Мало сам заказала у време короне, прошле су године а да нисам отишла на превентивни преглед, а онда сам се тргла и рекла крајње је време. Срећом сви су ми резултати добри. Имам две ћерке које су такође свесне важности превентивних прегледа, и уопште важности здравља. Кад нам се сломи нокат ми трчимо да наместимо нокат, а некада смо у стању да не одемо на гинеколошки преглед или уопште систематски преглед годинама. Систематски преглед који је изашао из моде и праксе је јако важан за целу популацију. Једном годишње морамо да се прегледамо од главе до пете", закључила је Сузана.

Бонус видео:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas