Oglas
· · Komentari: 0

"Mnogo smo decu razmazili i raspustili": Suzana Mančić o roditeljstvu, vaspitanju svojih ćerki i zdravlju - "Jednom godišnje moramo da se pregledamo od glave do pete" (FOTO)

Voditeljka potpuno iskreno o aktuelnim temama

1684057646_restoran_saran_srpska_kuhinja_24042023_0013.JPG
Foto: ATA images
Oglas

Ovih dana jedna od najaktuelnijih tema jesu roditeljstvo i vaspitanje dece. Na tu temu je iznela mišljenje i voditeljka Suzana Mančić. Suzana je u braku sa Nebojšom Kunićem, nekadašnjim članom benda "Sedmorica mladih", dobila ćerke Teodoru i Nataliju. Odrasle su i krenule svojim putem, a voditeljka priznaje da je ponekad bila stroga prema njima:

"Ja sam kombinovala da budem i stroga i popustljiva. Kako su mene majka i otac vaspitali tako sam i ja vaspitala svoju decu. Mislim da nisam pogrešila i kada sam bila stroga i kada sam kažnjavala, mislim da smo mnogo decu danas razmazili, raspustili, dali smo im previše na značaju i pravima, a niko ne pominje obaveze, a obaveza je biti dobar, poslušan, vredan učiti i slušati roditelje", rekla je za portal "Lepa i srećna", pa dodala:

"Roditeljstvo nije samo da pričaš detetu da je najlepše i najbolje, nego da gledaš da li ima ravne tabane, klempave uši, da li su mu dobri zubi, ima li dobro držanje, krivu kičmu - to je posao nas roditelja, da odgojimo zdravo dete, da postane zdrav čovek".

Dotakla se i važnosti preventivnih pregleda:

"Posvećujem dovoljno vremena svom zdravlju, idem na preventivne preglede. Malo sam zakazala u vreme korone, prošle su godine a da nisam otišla na preventivni pregled, a onda sam se trgla i rekla krajnje je vreme. Srećom svi su mi rezultati dobri. Imam dve ćerke koje su takođe svesne važnosti preventivnih pregleda, i uopšte važnosti zdravlja. Kad nam se slomi nokat mi trčimo da namestimo nokat, a nekada smo u stanju da ne odemo na ginekološki pregled ili uopšte sistematski pregled godinama. Sistematski pregled koji je izašao iz mode i prakse je jako važan za celu populaciju. Jednom godišnje moramo da se pregledamo od glave do pete", zaključila je Suzana.

Bonus video:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas