Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Могао би да ИЗГУБИ ВИЗУ: Принц Хари је можда требао да размисли два пута, пре него што је открио и превише детаља из свог живота

Лагао на апликацији за визу?

1679572554_Hari-vuza-naslov-1.jpg
Пхото: Профимедиа/Схуттерстоцк
Oglas

Након што је заталасао јавност многобројним открићима из свог живота, принц Хари би могао да сноси одређене консеквенце због своје отворености, осим оних коју су донели уздрмани односи са његовом породицом.

Након што је у у својој књизи открио, да је у младости експериметисао са разним дрогама, а затим наставио да о томе разговара на прес-турнеји и у разним интервјуима, то није прошло неопажено америчким властима. Наиме, ако је судећи по страним натписима, конзервативци оптужују војводу од Сасекса да је потенцијално лагао на  свом захтеву за визу за САД. Ако је то покаже као тачно, стручњаци сматрају да би ово могао бити основ за владу Америке да депортује Харија из земље.

Нучни центар са седиштем у Вашинготну, сада стоји иза компање, која захтева да се Харијев захтев за визу објави, како би амерички порески обвзеници могли да имају увид у то да ли је 38-годишњак пријавио употребу дроге у својој визи. Дакле, они се боре да виде било какве мејлове, тектове или преписке у вези са Харијевом визом, како би се осигурали да је процес  за апликацију и издавање правилно одрађен. Мајкл Хауел, директор Пројекта за надзор наслеђа, рекао је у својој изјави за ДаилyМаил:

- Ово широко медијско интересовање за принчеву злоупотребу дрога, покреће многа могућа питања са његовом апликацијом за боравак у Сједињеним Државама. Поверење јавности у владу, би несумњиво претрпело ако нису успели на одговарајући начин да испитају случај тако високог профила. Шта више, ако би принц добио повлашћен третман, то би такође угорзило поврење јавности у примену једнаке правде према закону, наводи он.

Иако није потпуно јасно коју је визу члан краљевске породице испунио када се преселио у Сједињене Државе, најчешћа папирологија позната је као ЕСТА апликација. Даје се већини британских туриста, и укључује једно веома важно питање:

''Да ли сте икада прекршили било који закон у вези са поседовањем, употребом или дистрибуцијом илегалних дрога?''

Очигледно, принц Хари је био веома вокалан поводом свог искуства, чак набројавши које је све дроге користио, а да ли је одгвороио на ово питање током визирања, остаје да се истражи.

 

БОНУС ВИДЕО: 

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas