Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Могла сам да возим багер у односу на ову децу данас": Јована Пајић проговорила о почетку каријере, а дотакла се и Марије Шерифовић - "Њена СРЕЋА је заразна"

Јована Пајић је одлучила да подели детаље из живота за које је мало ко знао

1702898876_407012716_330774003100941_9068328434398642535_n.jpg
Фото: Атаимагес.рс, Н. Скендерија
Oglas

Певачица Јована Пајић у емисији "Јутро на Блиц" присетила се својих почетака на музичкој сцени, те открила да њене ћерке Хелена и Ђина показују таленат за музику.

Јована се такође дотакла своје пријатељице Марије Шерифовић која је добила бебу уз помоћ сурогат мајке.

- Била сам малолетна када сам се први пут појавила у "Звездама Гранда". Ми тада са 15 година нисмо били што су ова данас деца са 15 година, ја сам некако мислила као да сам могла да возим багер у односу на ову децу. Била сам доста самосталнија, али капирам тако озбиљну ствар као што су Звезде Гранда, не бих могла тако озбиљно да ступим, да нисам била дете. Страхови обично наступе касније и те несигурности које би ме можда спречиле да се одважим на тако нешто. Кренула сам у то као да ме нико не гледа и нико не слуша - рекла је Јована на почетку разговора, па додала:

- Моји пријатељи би рекли да сам затворена особа која све држи у себи, да сам као нека корњача, што заправо и није добро. Вероватно је тај мој осмех, неки одбранбени механизам, кроз осмех се све лакше подноси. Људи ми поремете дан када су намргођени. Постоје дани и када се повучем, као звер која оде у шуму да угине, али не волим да остављам лош утисак на друге.

Јована је била у браку са колегом Салетом из "Тропико бенда", а у једном моменту се повукла из јавности.

- Нисам се плашила у смислу да ћу морати све поново од почетка. Мислила сам да ће ми бити тешко да саму себе навикнем на јавност. Нисам неко ко у томе ужива, али сам свесна да је то саставни део овог посла. Некако све могу себи да опростим, осим пропуштеног времена са децом.

Певачица тврди да су обе ћерке талентоване за музику.

- Обе ћерке показују таленат за музику. Хелена мало значајније, њен таленат је превазишао и Сашим и мој таленат, само што је у том периоду када ју је све блам, од свега је срамота. Не притискамо је. Иде у музичку школу, има сву слободу.

Јована је велика пријатељица са Маријом Шерифовић, која је добила сина Мариа уз помоћ сурогат мајке.

- Марија и ја смо успеле све и да се чујемо и да се видимо. Марија је буквално на небу. Делимо свакодневницу са њом. Марија се фантастично сналази, а та њена срећа је тако заразна. Она то има у себи као да је мајка са искуством.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas