Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Моника Белучи и Тим Бартон дефинитивно у вези: Пар ужива у шетњи Мадридом (ФОТО)

Познају се више од деценије, али су тек недавно схватили да ту постоји нешто више

1677237808_profimedia-0758310642.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Након што француски медији фоторгафисали Монику Белучи и Тима Бартона како ходају "руку под руку" појавили су се наводи да су поознати уметници у тајној вези четири месеца. Сада је дошла још једна потврда из Мадрида, где је пар фотографисан како се држи за руке, док се шетају улицама шпанске престонице.

Изгледају потпуно неприметно, у црном од главе до пете. Моника носи панталоне широких ногавица, блузу и дугачак капут. Свему је додала масивну ташну и наочаре за сунце. Режисер је пред ње ходао у такође црној гардероби, а носи и шешир по коме је препознатљив.

Фото: профимедиа

Позната италијанска лепотица и холивудски режисер су се први пут срели пре 16 година, али се сматра да су почели да се забављају након што су се видели на Лумијер филмском фестивалу у Лиону у октобру, пише Парис Матцх.

Моника је говорила о љубави у интервјуу за Парис Матцх још 2011. када је још била у браку са Каселом, признајуц́и да за њу "нема рационалности" када су у питању везе.

- Носе ме тренутак и инстинкт. Нема рационалности, само емоције. Волиш или не волиш - рекла је Моника тада.

БОНУС ВИДЕО

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ
 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas