Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

МОНИКА БЕЛУЧИ ОТКРИЛА ТАЈНУ СВОГ ИЗГЛЕДА: Глумица је противник дијета и вежбања, а једна ствар јој помаже да задржи невероватану фигуру у 58. години

Моника Белучи не држи дијете и велики је противник прекомерног вежбања

1692619419_profimedia-0785429134.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Моника Белучи је за многе најлепша жена на свету, а у 58. години и даље изгледа елегантно, заносно и може да се похвали сјајном фигуром. Позната је као неко ко никада није заговорник строгих дијета, има облине, а често је у интервјуима говорила да не стиже да иде сваки дан у теретану и да се то не уклапа у њен стил живота. "Уместо напорног вежбања у теретани, ја често облачим црно. Много је практичније и забавније." - шалила се глумица.

"Ја сам као зрела крушка, предивно зрела. Врло слатка и сочна" - рекла је Италијанка која није заговорник претерног вежбања и знојења у теретани, али, како би сачувала фигуру, она ипак има режим вежбања који би многим женама старијим од 50 вероватно пријао и дао им сјајну енергију.

Моника Белучи режим вежбања који је умерен и лежеран, укључује пливање, трчање и јогу. Четири пута недељно плива по 45 минута и уверена је да је то најбољи начин да остане у одличној форми. Када желид а повећа интезитет вежбања, Моника се бави и кик-боксом и капуером.

Ипак, пливање је њена главна активност, а за овај спорт се везују бројни бенефити, посебно ако сте у зрелим годинама. Ако волите воду, онда је овај вид тренинга један од бољих избора јер је доказано да редовно пливање може одложити ефекте старења, смањити крвни притисак, повећати мишићну масу, побољшати кисеоник и протока крви у мозгу и позитивно делује на кардиоваскуларно здравље.

Моника Белучи се не исцрпљује ригрозним дијетама, нити бира пажљиво намирнице које једе. Италијанска кухиња је увек присутна у њеном менију, а омиљено јело јој је паста са пармезаном. Како онда тако добро изгледа? Тајна је у мањим порцијама и пливању!

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas