Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
глумица

"Мора да заћути када треба": Мирка Васиљевић пре неколико месеци изазвала је буру коментара, а сада је објаснила шта је тиме хтела да поручи

Глумица Мирка Васиљевић објаснила је недавну изјаву

1656164626_bf32f87fdeceb20a358713925186b91619469dc8.jpg
Фото: Ата имагес
Oglas

Мирка Васиљевић пре неколико месеци направила је праву пометњу једном изјавом. Глумица је сада објаснила шта је тачно хтела тиме да каже.

Подсетимо, гостујући у једној емисији Мирка је причала о томе чице се води када васпитава децу и како саветује ћерке.

- Мора да зна да је женско, а то подразумева да мора да заћути када треба јер ми треба мудро да научимо да ћутимо, онда може да опстане брак, да добијете шта год хоћете. Да буде дама, да се не понаша онако како дами не приличи. Да буде правична и срећна - рекла је тада, а онда су се друштвене мреже усијале.

Прочитајте још: Брак њених родитеља се распао још кад је била мала: Да ли је маћеха Александре Пријовић успела да придобије њено срце? (ФОТО)

Мирка је објаснила шта је за њу то значило и да је заправо погрешно схваћена:

- Ја знам како сам мислила, а свако ће схватити како жели. Када сам то изговорила нисам мислила да жена у свим случајевима и у свакој ситуацији, прилици треба да зна да заћути, јер познато је да ја не ћутим ни приватно, ни пословно и да волим да причам некада можда и претерујем.Трудим се да са мушком децом будем мало тачнија и краћа да би ме чули уопште, јер некако из искуства с Вујадином сам схватила много приче не може да уроди плодом. Мој неки став кад сам то рекла јесте да бих волела да ми ћерке сутра буду мудре жене које треба увек да кажу, али да знају када је моменат када и шта да кажу. Када убодеш прави моменат постићићеш све што желиш и самим тим је жена мудра и срећна у свом животу - објаснила је Мирка у емисији "Све у свему".

Додала је да никако не мисли да у свим ситуацијама треба ћутати:

- На то сам мислила, а не ако јој се дешавају катастрофалне ствари да она треба да се повлачи и ћути то никако не подржавм, нити је то случа са мном - искрена је Мирка

БОНУС ВИДЕО

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas