Oglas
· · Komentari: 0
glumica

"Mora da zaćuti kada treba": Mirka Vasiljević pre nekoliko meseci izazvala je buru komentara, a sada je objasnila šta je time htela da poruči

Glumica Mirka Vasiljević objasnila je nedavnu izjavu

1656164626_bf32f87fdeceb20a358713925186b91619469dc8.jpg
Foto: Ata images
Oglas

Mirka Vasiljević pre nekoliko meseci napravila je pravu pometnju jednom izjavom. Glumica je sada objasnila šta je tačno htela time da kaže.

Podsetimo, gostujući u jednoj emisiji Mirka je pričala o tome čice se vodi kada vaspitava decu i kako savetuje ćerke.

- Mora da zna da je žensko, a to podrazumeva da mora da zaćuti kada treba jer mi treba mudro da naučimo da ćutimo, onda može da opstane brak, da dobijete šta god hoćete. Da bude dama, da se ne ponaša onako kako dami ne priliči. Da bude pravična i srećna - rekla je tada, a onda su se društvene mreže usijale.

Pročitajte još: Brak njenih roditelja se raspao još kad je bila mala: Da li je maćeha Aleksandre Prijović uspela da pridobije njeno srce? (FOTO)

Mirka je objasnila šta je za nju to značilo i da je zapravo pogrešno shvaćena:

- Ja znam kako sam mislila, a svako će shvatiti kako želi. Kada sam to izgovorila nisam mislila da žena u svim slučajevima i u svakoj situaciji, prilici treba da zna da zaćuti, jer poznato je da ja ne ćutim ni privatno, ni poslovno i da volim da pričam nekada možda i preterujem.Trudim se da sa muškom decom budem malo tačnija i kraća da bi me čuli uopšte, jer nekako iz iskustva s Vujadinom sam shvatila mnogo priče ne može da urodi plodom. Moj neki stav kad sam to rekla jeste da bih volela da mi ćerke sutra budu mudre žene koje treba uvek da kažu, ali da znaju kada je momenat kada i šta da kažu. Kada ubodeš pravi momenat postićićeš sve što želiš i samim tim je žena mudra i srećna u svom životu - objasnila je Mirka u emisiji "Sve u svemu".

Dodala je da nikako ne misli da u svim situacijama treba ćutati:

- Na to sam mislila, a ne ako joj se dešavaju katastrofalne stvari da ona treba da se povlači i ćuti to nikako ne podržavm, niti je to sluča sa mnom - iskrena je Mirka

BONUS VIDEO

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas