Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Морао да спавам у ШТАЛИ с прасићима и кокошкама": Милош Биковић открио шта је све морао да ради за потребе снимања

Милош Биковић проговорио о снимању филма "Слуга"

1702831561_410636980_743308704330314_994143721553917997_n.jpg
Фото: Атаимагес.рс, П. милошевић, З. Кнежевић
Oglas

Година у којој обележава десет година каријере у Русији глумцу Милошу Биковићу је почела премијером остварења "Изазов", првог филма снимљеног у свемиру, а 2023. завршава премијером наставка "Слуге" редитеља Клима Шипенка.

С првим делом уписао је своје име златним словима у историју руске кинематографије, јер је постао најгледанији филм свих времена у тамошњим биоскопима. Пред Шипенком и Биковићем је задатак да и од "Слуге 2" направе сличан успех, о чему драмски уметник говори за ТВ Екран пред прво приказивање у Москви и Београду.

Да ли наставак може да понови успех првог дела?

- Може и да га превазиђе. Гледао сам га и филм је одличан. По мом мишљењу, бољи је од првог. Раскошнији.

Нова прича и стари ликови... Шта чека вашег Гришу?

- Гриша је у свом процесу сазревања схватио да треба да научи друге људе ономе што су њега научили у првом делу. Решио је да на другима примени програм кроз који је сам прошао. Сад му је задатак да "преваспита" размажену мамину ћерку која се понаша као и он у првом делу.

Прошли пут су вам неке сцене задале велике муке, да ли је било анегдота и у наставку снимања?

- Овог пута сам морао да играм принца и плешем валцер у врло незграпним костимима, који нимало не олакшавају тај посао. Било је борби и јахања. Међутим, на време сам узео антиалергене, па није било проблема као у првом делу, кад сам морао да спавам у штали с прасићима и кокошкама. Има веома лепих сцена вожње чамцима по каналима Петрограда. Приказујемо један нови свет балова, раскошних дворана и костима, коња и сабљи, грофова, принчева и предивних вртова. Биће то визуелно веома богат филм.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas