Oglas
· · Komentari: 0

"Morao da spavam u ŠTALI s prasićima i kokoškama": Miloš Biković otkrio šta je sve morao da radi za potrebe snimanja

Miloš Biković progovorio o snimanju filma "Sluga"

1702831561_410636980_743308704330314_994143721553917997_n.jpg
Foto: Ataimages.rs, P. milošević, Z. Knežević
Oglas

Godina u kojoj obeležava deset godina karijere u Rusiji glumcu Milošu Bikoviću je počela premijerom ostvarenja "Izazov", prvog filma snimljenog u svemiru, a 2023. završava premijerom nastavka "Sluge" reditelja Klima Šipenka.

S prvim delom upisao je svoje ime zlatnim slovima u istoriju ruske kinematografije, jer je postao najgledaniji film svih vremena u tamošnjim bioskopima. Pred Šipenkom i Bikovićem je zadatak da i od "Sluge 2" naprave sličan uspeh, o čemu dramski umetnik govori za TV Ekran pred prvo prikazivanje u Moskvi i Beogradu.

Da li nastavak može da ponovi uspeh prvog dela?

- Može i da ga prevaziđe. Gledao sam ga i film je odličan. Po mom mišljenju, bolji je od prvog. Raskošniji.

Nova priča i stari likovi... Šta čeka vašeg Grišu?

- Griša je u svom procesu sazrevanja shvatio da treba da nauči druge ljude onome što su njega naučili u prvom delu. Rešio je da na drugima primeni program kroz koji je sam prošao. Sad mu je zadatak da "prevaspita" razmaženu maminu ćerku koja se ponaša kao i on u prvom delu.

Prošli put su vam neke scene zadale velike muke, da li je bilo anegdota i u nastavku snimanja?

- Ovog puta sam morao da igram princa i plešem valcer u vrlo nezgrapnim kostimima, koji nimalo ne olakšavaju taj posao. Bilo je borbi i jahanja. Međutim, na vreme sam uzeo antialergene, pa nije bilo problema kao u prvom delu, kad sam morao da spavam u štali s prasićima i kokoškama. Ima veoma lepih scena vožnje čamcima po kanalima Petrograda. Prikazujemo jedan novi svet balova, raskošnih dvorana i kostima, konja i sablji, grofova, prinčeva i predivnih vrtova. Biće to vizuelno veoma bogat film.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas